- 18,626
- 10,183
- 113
Trx varmı la sende allanKanka öyle yapma işte bak şimdi konuda olmayıp bir sürü kişi dm atacak (yaşandı)
Trx varmı la sende allanKanka öyle yapma işte bak şimdi konuda olmayıp bir sürü kişi dm atacak (yaşandı)
Her yerdeyiz kral en başından beri takip ettik burayida iyi gecelerReis sen iki saattir yan konudasin daha yeni geliyon ama cümleleri güzel secmissin çok iğneleyici 😂 seninde geçen güzel olsun
Kimde var
İnşallah üstad beklemedeyiz seninleyiz umutlarımızi sana verdik 6 ya kadar kaldığımız senaryoda tam bir mesai günü doldurmuş olucaz bakalım hadi hayırlısıBöyle bir şey yaşanmayacak hocam. Olur da kasa yerinde sayarsa bekleyenleri üzmemek adına elimden geldiğince yardımcı olurum. Umarız şans yanımızda olur böyle bir şeye gerek kalmaz. Vesselam.
Kansız lavuk dostum ben neyapayimbeyler konuya gireyim dedim önüme ilk bu mesaj çıktı siz kavgasız yapamıyormusunuz yav
VarTrx varmı la sende allan
Ula kansız sensin adı temiz konusKansız lavuk dostum ben neyapayim
Başkasından alsın ben öyle yap7cam hahsgsTrx olmayan ne yapsın dostum
Yardımcı olurmusun unutanarak soyluyom ama
Aktifler saatlerdir burada belli, harici DM atsada kontrol edin hocamAktif olan herkes bana özelden TRX adresini bırakabilir mi? LÜTFEN SADECE TRON (TRX) ADRESİ BIRAKIN.
Ettiin canım ettin biliyorumHer yerdeyiz kral en başından beri takip ettik burayida iyi geceler
Sen Dm baslatirmisin kanka rica etsem ileteyimAktif olan herkes bana özelden TRX adresini bırakabilir mi? LÜTFEN SADECE TRON (TRX) ADRESİ BIRAKIN.
kanka görmezden gelin birbirinizi yav 😂Kansız lavuk dostum ben neyapayim
Herkes yazar alakalı alakasız böyle dersen 🤣Aktif olan herkes bana özelden TRX adresini bırakabilir mi? LÜTFEN SADECE TRON (TRX) ADRESİ BIRAKIN.
Benim var verim miBaşkasından alsın ben öyle yap7cam hahsgs
Hallederiz yüzde ellisini keserim işlem ücretiYardımcı olurmusun unutanarak soyluyom ama
Sende varmı Ahmet abi trxHerkes yazar alakalı alakasız böyle dersen 🤣
Yav teneke git uzakta ses çıkar tamam hadi ötede oynaUla kansız sensin adı temiz konus