Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling emretas11 | Kasa -- Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,689
24,649
113
Hocam cebimizde var, kazanmaya da çalışıyoruz. Ben kendi başıma kendim oynar kendim takip edebilirdim. Roll konusu açtım ki şansıma ortak olan insanlar da kazansınlar. Gerginliğin çıkma sebebi saatin ilerlemesi ki hak veriyorum. Ama en başında da uzun tutacağımı belirttim. Kendim hedefime ulaşamasam bile kimseyi mağdur etmem.
Aga herkes kendince haklı kârina ortakiz biz zararına değil burda bekleyenlerde kendince haklı standart bi rol olmadı ama niyetinden şüphe etmedim

emretas11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
1,174
113
Omurgasızlar var saatlerdir sövüp sayan ama para için buraya yazan. Elemeyi yaparsın hocam kendi içinde
Merak etme hocam süzgeçten geçireceğim. Bir işim yok sonuçta konu kapandıktan sonra uzun bi liste hazırlayıp herkese tek tek ödemesini yaparız. Teşekkür eden olursa da başımızın üstüne. Bir sonraki roll konularında kendilerini tekrar görürüz.

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,311
2,231
113
Adam bir de uzun süredir yoktuk diye lafa girmiyor mu. 10 trx için adamın anasına sovmedigi kalmadı. Utanmadan bir de dm atmış. Utanmamis dm attığını bir de buraya yazmış aw. Sen uzun bir süre daha git kanka

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,054
6,127
113
Hocam cebimizde var, kazanmaya da çalışıyoruz. Ben kendi başıma kendim oynar kendim takip edebilirdim. Roll konusu açtım ki şansıma ortak olan insanlar da kazansınlar. Gerginliğin çıkma sebebi saatin ilerlemesi ki hak veriyorum. Ama en başında da uzun tutacağımı belirttim. Kendim hedefime ulaşamasam bile kimseyi mağdur etmem.
Seni şuan yiyesim geldi yiyesim hırr sevgilimden daha çekici geldin şuan

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Merak etme hocam süzgeçten geçireceğim. Bir işim yok sonuçta konu kapandıktan sonra uzun bi liste hazırlayıp herkese tek tek ödemesini yaparız. Teşekkür eden olursa da başımızın üstüne. Bir sonraki roll konularında kendilerini tekrar görürüz.
Ya takip etmedim atiyim mi trx onu söyle

keyfekederTR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,193
201
63
Kesene bereket

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,689
24,649
113
Kanka bak erhan da aynısı yaptı senin gibi yürüdü gitti ne trx attı ne bisi adam olun falan hoş laflar değil terbiyemi bozdurma banada hayat böyledir tükürdüğünü yalatmaz yutturur
Bravo 500 TL kazandın kanka zengin oldun yarın IBAN at söz namusz sözü sana 1 k atcam belki gururun incinir
[/QUOTE]
Aga bsg olur mu rica ediyorum

akgul383

Kimseyi bekleme,işi düşen yetişir zaten
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,467
6,166
113
Hadii artıkkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...