- 19,078
- 10,449
- 113
La kara yemin ederim gerçek hayatta nokta kadar değeri olmuyan adamlar burda kendilerini bir bok syaiyorlargerçek hayatta bu kadar ego yapamazlar ha yüzleri görünmediği için burda böyleler![]()
La kara yemin ederim gerçek hayatta nokta kadar değeri olmuyan adamlar burda kendilerini bir bok syaiyorlargerçek hayatta bu kadar ego yapamazlar ha yüzleri görünmediği için burda böyleler![]()
Bol sans brooEkli dosyayı görüntüle 947961
Arjantin ligine güvenemediğim için düşük oynamayı tercih ettim. Yazdığımız gibi gelsin orana göre aynı maça ilk yarı gol de alırız canlıdan. Bol şans.
Kayıp olmasında dostum yazdığın gibi gelsin 🙏🏼Hocam yeterli hissettiğim yerde söylerim zaten şu anlık devam edeceğim.
sabaha kadar devam et bosver kankaHocam yeterli hissettiğim yerde söylerim zaten şu anlık devam edeceğim.
Bol şanslar dostEkli dosyayı görüntüle 947961
Arjantin ligine güvenemediğim için düşük oynamayı tercih ettim. Yazdığımız gibi gelsin orana göre aynı maça ilk yarı gol de alırız canlıdan. Bol şans.
Sen ne yazdını bilmiyor musun orada edep yahu bayanlarda giriyor forumaNe alaka? Amaç ne kardeşim @Barrios reis kötü bir şey mi dedim ?
Tahminimce öyle değilim benim için bu lafın tanımı bütün rolleri istisnasiz takip edenler seni tenzih ederim öyle değilsinpara için kırk takla atanlardan bahsediyorum dost