- 10,937
- 6,678
- 113
Bencede gol en temizi atak olmaz bişey olmaz çıkmaz top o kornere ama bir ortada bir uzaktsn şutta bir anda tabela değişirÇoğunluk ne derse tersini al 😀
Bencede gol en temizi atak olmaz bişey olmaz çıkmaz top o kornere ama bir ortada bir uzaktsn şutta bir anda tabela değişirÇoğunluk ne derse tersini al 😀
Aynı dost ayaklar baş olmadı hala 😅Saol dost sürünüyoruz sende iyisindir
7-8 adım olur@emretas11 kac adım olucak dost
Sana para veren salaktır bu saatten sonra sen kimin multisiin onu sole bisana diyorumki 16 kişiye ödül dagıtmadın , adamın verdiği parayı 1k karsılıgında dagıttıniyiliği sen degil adam yaptı ve ücret karsılıgında yaptın
evet sürekli dagıtım yapıyorsun allah razı olsun teşekkürler ama bu dagıtımı sen yapmadın
![]()
roll sahibi kendini fazla beğenmiş bi tip , sabaha kadar oynar sonra kaybeder ve ortadan kaybolurSabaha kadar
Acelenmi var 😂@emretas11 kac adım olucak dost
Halimize şükür ve dost napalimAynı dost ayaklar baş olmadı hala 😅
İş var sabahAcelenmi var 😂
Meto gusullusun dimi kanka@emretas11 kac adım olucak dost
ElhamdullahMeto gusullusun dimi kanka
Aga bir kaybol git surdan yaroll sahibi kendini fazla beğenmiş bi tip , sabaha kadar oynar sonra kaybeder ve ortadan kaybolur![]()
Ve aleyküm selam kralS.a neler oluyo burda bi koku aldım
Dost sen uyu 1 kişi azalır en azından 😀İş var sabah
Bişey dicemde olmucak şimdi ama demem lazım malsin mk çünkü 🤣🤣🤣🤣2 kisi konuşuyor daha 1 tane rol acmamislar gelip 2 saattir admaalra laf anlatıyorum pauha
sürekli bu döngü içerisindesin , para attıkların sana atmıyor diye 2 günde bi triplere giriyorsunSana para veren salaktır bu saatten sonra sen kimin multisiin onu sole bi