- 18,694
- 3,840
- 113
Hadi başlayın bee
Yolun yarısında çevrim yarı yarıyayken böyle yavs oluyor git slot oyna dedi adama. Sonra slotta kaybedince adama dövdü. Sabaha kadar burdaydık niye o kadar bakiyeye çıkıp kaybettin dedi.😅😅Dün kaçırmışım ben konuyu hakim değilim o sebeple ufak bi özet gelir mi
He ben onu ciddi anladım 😀ne zaman o özelden muhabbetini diosan demedim dedi @emretas11
ben dedim lavaboya gitti inanmadınız banaDoncic sakatlandi diyen kimdi adam oynuyo
O abree tan bir adının teki iyiki banlanmisYolun yarısında çevrim yarı yarıyayken böyle yavs oluyor git slot oyna dedi adama. Sonra slotta kaybedince adama dövdü. Sabaha kadar burdaydık niye o kadar bakiyeye çıkıp kaybettin dedi.😅😅
Tahir dediDoncic sakatlandi diyen kimdi adam oynuyo
Öyle bir şey yaşanmaz umarımYolun yarısında çevrim yarı yarıyayken böyle yavs oluyor git slot oyna dedi adama. Sonra slotta kaybedince adama dövdü. Sabaha kadar burdaydık niye o kadar bakiyeye çıkıp kaybettin dedi.😅😅
Konu sahibi kimdi bide baya kelle gitmiş herhaldeYolun yarısında çevrim yarı yarıyayken böyle yavs oluyor git slot oyna dedi adama. Sonra slotta kaybedince adama dövdü. Sabaha kadar burdaydık niye o kadar bakiyeye çıkıp kaybettin dedi.😅😅