- 2,816
- 1,237
- 113
burayada at kanka süperjojoBET restricted country
Dear visitor, it seems you're accessing our site from a country outside our allowed region.www.jojobet1149.com
MKHQALUY1
burayada at kanka süperjojoBET restricted country
Dear visitor, it seems you're accessing our site from a country outside our allowed region.www.jojobet1149.com
MKHQALUY1
Aga kodu skttet sen kuponu takip etjojoBET restricted country
MKHQALUY1
Dost ben belki yanlış anladım öyle ise düzelt lütfen misal ben rol açıyorum insanlar 3 saat benimle ve alakasız şekilde slotta bitiriyorum bitti diyorum mantiklimi senceNiye doğru birader. Adamın bir sürü borcu var. Çekmek zorunda mı? Abre beyefendinin 500 ü için .
Tg den yazdı az önce bana makina malsin dedim haklısın dedi 🤣🤣off cok yazık olmus pazartesi bonusuydu aldıgı 50 k görüp geri vermesin yazık valla üzüldüm banlandılar bide ah ah
Kanka adamın aklında bile yoktu slot. Zaten adama slota git diyen kendisiDost ben belki yanlış anladım öyle ise düzelt lütfen misal ben rol açıyorum insanlar 3 saat benimle ve alakasız şekilde slotta bitiriyorum bitti diyorum mantiklimi sence