- 24,142
- 25,192
- 113
Kardeşim benim yerim farklı demi yerimizi bilelim @akin1996 hwhdhdValla tahşrle sen olmasan takip etmem zaten konuda muhabbet bi tek biziz
Kardeşim benim yerim farklı demi yerimizi bilelim @akin1996 hwhdhdValla tahşrle sen olmasan takip etmem zaten konuda muhabbet bi tek biziz
Sana bi muhabbet yapiyorum demistim ya o gunden sonra jojo bile no bonus yapti hesaplari 🤣İşi bıraksak mı acaba
Sana kaç lazimYaş kaç
Bu akın kim ilk defa görüyorumKardeşim benim yerim farklı demi yerimizi bilelim @akin1996 hwhdhd
Ya git ellerini sil de öyle yaz yağlı yağlı ellerle yazıyor pisZeytinyağlı sarma gömdük çok şükür. Eğer bi gün zeytinyağlı sarma varken ben bundan yemem dersem vursunlar beni şakağımdan
Yok sadece sarma 🤣Canımı çektirdin yoğurtta varmıydi
TmLakers - pistons 3. Ceyrek toplam sayi ust
Yok la hala 2
Ben rol takip etmem normalde bugün iyice bitik olduğum için mecbur kaldım hshdhdMesela ben
Ikinizde harbi cok kiyak adamsiniz kankaKardeşim benim yerim farklı demi yerimizi bilelim @akin1996 hwhdhd
Gençsen bekarsan bu illeti bırak sonrası geç olur tavsiyem git evini arabanı al burda sabahlara kadar koşturmaSana kaç lazim
Hahjdjewwjjwjwjsjawkkskwkw ya bize koklatmassan böyle olur işte ajdjjssjSana bi muhabbet yapiyorum demistim ya o gunden sonra jojo bile no bonus yapti hesaplari 🤣
Kardeşim çatalın icadından haberimiz var ellerimizle yemedik heralde 🤣Ya git ellerini sil de öyle yaz yağlı yağlı ellerle yazıyor pis