- 21,777
- 6,901
- 113
Hadiii
Kardeşim aklımdaki olursa sendeyim inşallahAmcalari sizsiniz bu şeref size ait bu aralar 🤣🤣🤣
İkimiz grama girelim aqEkdkdjjekwjwjsjajaj ulan söz o zamanlar durum iyi olursa yeğenime benden yarım gram altın
Sinyalimiz ise yaradi dkdkdkrk Allah razi olsun gardasim altinda dususe gecti bol keseden atiyosunEkdkdjjekwjwjsjajaj ulan söz o zamanlar durum iyi olursa yeğenime benden yarım gram altın
Peki sorum @Barrios Reşat bey son zamanlarda formda yüksek vurunlarin bir yerleri kalkıyor üsten konuşuyorlar Tahir abide oylemiydiKuldan saklamaya hacet yokki agam yamyam tayfaya vereceğime bana kıyak yapana vericem tabiii ki yada Dağıtım yoktur mu demem lazımdı yahdhss
ne atsınlarAdiler atın lsn
Hayırdır kuyumcu mu acıyon tahirimKardeşim aklımdaki olursa sendeyim inşallah
Sen hep bendesin dostum ❤❤❤Kardeşim aklımdaki olursa sendeyim inşallah
İki dir çok ters ters cevaplar veriyorsun dostum senin insan hesabına alıp birdaha bir şey yazmamalimiyim yoksa samimiyetine inanıp gülüp gecmelimiyim?yok 2 mac boyunca kanka
Ula yarım gram altın yok hiç hayatında altın gormedinmi puahajEkdkdjjekwjwjsjajaj ulan söz o zamanlar durum iyi olursa yeğenime benden yarım gram altın
Cornerne atsınlar
@Erhan2121 im inda cevabı verebilir hwhshsPeki sorum @Barrios Reşat bey son zamanlarda formda yüksek vurunlarin bir yerleri kalkıyor üsten konuşuyorlar Tahir abide oylemiydi
Kimseye ulaşmayacağımKuldan saklamaya hacet yokki agam yamyam tayfaya vereceğime bana kıyak yapana vericem tabiii ki yada Dağıtım yoktur mu demem lazımdı yahdhss
Kanka burda kimler ne paralar attım ben yeğenime feda olsun altın şöyle biraz daha düşerse iyi olur adnheejsSinyalimiz ise yaradi dkdkdkrk Allah razi olsun gardasim altinda dususe gecti bol keseden atiyosun