- 13,353
- 2,733
- 113
Corner bri gelse
Kazandığın şeyi bozuyon alt da hep yattın girme alta bi dahaBrezilya ligindeki maçtan maalesef kayıp yaşadık. Güney Amerika liglerinde alt alırsın üst olur, üst alırsın alt olur. Bir daha bulaşmayalım. Devam ediyoruz.
Çok yazık hemdeYazik oldu insallah korner gelir
Kanka genel bi bilgi alabilir miyiz artidasindir umarımBrezilya ligindeki maçtan maalesef kayıp yaşadık. Güney Amerika liglerinde alt alırsın üst olur, üst alırsın alt olur. Bir daha bulaşmayalım. Devam ediyoruz.
Kimsenin acelesi yok, kimsenin de işi yok zaten dostum. Keyifli keyifli ağırdan ağırdan davem böyleBrezilya ligindeki maçtan maalesef kayıp yaşadık. Güney Amerika liglerinde alt alırsın üst olur, üst alırsın alt olur. Bir daha bulaşmayalım. Devam ediyoruz.
serefime bos kalıyorsun ben söylim sana gırgırına kalıyorsan kal bu arabokcidden bisey cıkmaz eglencesine takip et15. Sayfada geldim konuya 197 sayfa resmen üzerinden geçti basıma ağrılar girdi telefon patlıcak hale geldi Yarabbi sen konuyu biliyorsun
Dost güzel karın varsa yarın devam et bak bu NBA son çeyrekldr tehlikelidirBrezilya ligindeki maçtan maalesef kayıp yaşadık. Güney Amerika liglerinde alt alırsın üst olur, üst alırsın alt olur. Bir daha bulaşmayalım. Devam ediyoruz.
sağlık mağlık olsun moral bozmasan devam korner gelirse talafi olurBrezilya ligindeki maçtan maalesef kayıp yaşadık. Güney Amerika liglerinde alt alırsın üst olur, üst alırsın alt olur. Bir daha bulaşmayalım. Devam ediyoruz.
KârDost güzel karın varsa yarın devam et bak bu NBA son çeyrekldr tehlikelidir