- 19,053
- 10,432
- 113
La bı yürü git hemen saldırma nasıl anlamak istersen öyle anlarsın derlermişGüzel Karın varsa mı ne bıcım konuşuyon sen
La bı yürü git hemen saldırma nasıl anlamak istersen öyle anlarsın derlermişGüzel Karın varsa mı ne bıcım konuşuyon sen
Üstat valla burda kumar icin gelir sağlamaya çalışmıyorum sıkıntılı bir sürecteyim ihtiyacım var çok su siralar durumlar çok karışık onun için sabrediyorum şuanserefime bos kalıyorsun ben söylim sana gırgırına kalıyorsan kal bu arabokcidden bisey cıkmaz eglencesine takip et
Mesai uzadı bizimYan inşaattaki arkadaşlar yevmiylerini alıp eve gitti bilginiz olsun
burdaki herkes trollendi haberi yok valla hüsran8 sayfasada dağıtıma gitti orası burası 215 sayfa oldu ne kasadan ne adımdan bı haber herkez 😅
valla bi ablası arabaya carpıyor araba ablasına carpıyor o bizi carpıyor bu isin takipcisi olcamLa konuyu terkedin bu adam kolpaci belli degilmi
Allah aşkına dm mi attı o sanaArkadaşlar, konuyu kimin takip ettiğini az çok biliyoruz. @Kashima arkadaşımız da sağolsun yardımcı olacak. İşi okulu olan erken kalkacak olan yatsın uyusun. Biz kendisine yine mesaj bırakırız. Vakti olanlarla devam ederiz. Bol şans tekrardan.