- 6,391
- 1,658
- 113
Bol şanslar kralEkli dosyayı görüntüle 948020
Bir diğer maçım budur. Yazdığımız gibi gelsin.
Bol şanslar kralEkli dosyayı görüntüle 948020
Ula etmeeeİşin sonu belli saat 6 ya kadar 2 3 kupon kayıp olur 2 3 kupon gelir kasa yerinde Sayar sabahda kashima 5 10 kişi samimi olduğuna yazar işlem tamam surada kaldı 1.30 saat bakalım
Gelsin dost gelsin herkesin tuttuğu o maçtaki oyunculara girsinEkli dosyayı görüntüle 948020
Valla tam o muhabbete dondu birazdan 1 simidi 8 kisi bölcek dkdkfkfNeyse şunun şurasında ezana ne kaldı canım
10 defa bol sans dedin ins onbiriniciyide dersiBol şanslar kral
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 948020
İnşallah ömrümüz yeterse deriz10 defa bol sans dedin ins onbiriniciyide dersi
Bol sansEkli dosyayı görüntüle 948020
Cen para kazandinda millete borç mu verdin cen deve felan mi sattın 🤣🤣🤣Dost kashimaya şey diyosan o adam kimseyi carpmaz etmez borcunada sadık 9 k ya yakın 1.5 ay önce para attım adam telini satti attı bana
Gecen güzel olsun kardeşim görüşürüzSıkıntısız adam yoktur bence suan konuda o yuzden herkes bir beklenti içinde rol uzadıkça umutlar azalır bu şekilde yapılmaz bu is adam 1 alsa 1 kaybediyor 1 ileri 1 geri şeklinde gidip geliyor sonucunda millet 10 saat takip ten sonra 500 lira alacaksa bile almasin değmez çünkü
Yeter Ferrari yeter adamsin yan inşaatta hasılat çıktımı sanaİnşallah ömrümüz yeterse deriz
Amca oğlu herhal pauahbisey sormak istiyorum @Kashima bizde tanırız kanka senin yakın arkadasın mı peki ?
Himmet ağaaaa yalnız en güzeli pireli kebaptıValla tam o muhabbete dondu birazdan 1 simidi 8 kisi bölcek dkdkfkf
Eyw abi görüşürüz dikkat etGecen güzel olsun kardeşim görüşürüz
Film arası verdiydim konuda kaldık filme devam Allah'a emanetsin
ısrarla alt oynuyosun ne kaybettiysen alttan kaybettin yine alt oynamışsınEkli dosyayı görüntüle 948020