- 1,799
- 2,484
- 113
Biliyom😀Bana takılma ben gülerim niyet kötü değil
Biliyom😀Bana takılma ben gülerim niyet kötü değil
7.alındı2 aliniyormu
Mesneviden ders almışSen şu atar gider yapan arkadaş değil miydin
Sanada tesekurler bari vaktimiz geçti gırgır şamata yaptık puahaEkli dosyayı görüntüle 948023
Kazanması durumunda gecenin son bahsidir. Başından beri destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Bol şanslar.
bol şansEkli dosyayı görüntüle 948023
Kazanması durumunda gecenin son bahsidir. Başından beri destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Bol şanslar.
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 948023
Ben mi yaptım kardeşim sana wegh sözü armağan ettim haşladin biziYine değişik imalar gelmiş vurucu kim amk bi o eksikti
Hadi rastgele hocam basladik mi dağıtımlaraEkli dosyayı görüntüle 948023
Özelden de at hocam kaybolmasınTVBPYFMkXCdx2qEJci1YummLuexxWHs9Dx
Yazdığın gibi gelsin bolsanslar kankaEkli dosyayı görüntüle 948023
Bol sans , dönüş bekliyorum @emretas11Ekli dosyayı görüntüle 948023
Bunu bekliyorduk hepimiz won olması dileğiyleEkli dosyayı görüntüle 948023
Onu alıntıladım aslınd araya gittinBen mi yaptım kardeşim sana wegh sözü armağan ettim haşladin bizi
Bi 50 kere daha yazBol sans , dönüş bekliyorum @emretas11
HocM atamıyorum gece filtresi var sen ilk mesajı atar mısın rica etsemÖzelden de at hocam kaybolmasın
Açbn attım kral ama dönmesin dmdeÖzelden de at hocam kaybolmasın
Hele şükür üst bahsi bol sansEkli dosyayı görüntüle 948023
Gecen mail atmislar bana bayram icin 5 k diye ama bonus alimi kapali diye eklemediler7.alındı
Siteden çekimi verdikten sonra dağıtımlara başlayacağım hocam. Merak etmeyin çekimin gelmesini beklemeyeceğim. Sadece bu bahsin durumuna göre kişi başı bir miktar belirleyeceğim.Hadi rastgele hocam basladik mi dağıtımlara