- 7,136
- 7,375
- 113
İst yaşayanlar likeSon dakika golü yedik sanırım
İst yaşayanlar likeSon dakika golü yedik sanırım
Ya dost bak beni herkes bilir burda beni dolandıran adama bile dost derim benBir kaç sayfa geriye yazdığım mesajları okuyarak bilgi sahibi olabilirsin hocam. Bahsin durumuna göre kişi başı miktar çıkartıp kimseyi kayırmadan herkese aynı miktarı göndereceğim.
Adam atacam diyo beyker darlamayın atmassa konusursunuzKimseyi bir yere toplayıp örgütlemek gibi de bir amacım yok discord veya telegram grubum da yok discordu sadece oyun oynarken kullanıyorum. Yasaksa yapmayız olur biter.
Hocam çok samimisin gerçekten tebrik ediyorum seni ve cok da sakinsin yav helal olsunKimseyi bir yere toplayıp örgütlemek gibi de bir amacım yok discord veya telegram grubum da yok discordu sadece oyun oynarken kullanıyorum. Yasaksa yapmayız olur biter.
Olm dünki adam kimdi o zaman amk basket maçinda alınan mola ribaund hepsini yazıyodune 100 k sı 300 400 k
kanka var vpnle yada dns değiştirip girilioDiscord hala var mi bi ara ekrem abiylr yayin yapmistim
Sıkıntı yok dostAbi diyecem bundan sonra sana
Discord ile Telegram ne la ilk kez duyuyorumKimseyi bir yere toplayıp örgütlemek gibi de bir amacım yok discord veya telegram grubum da yok discordu sadece oyun oynarken kullanıyorum. Yasaksa yapmayız olur biter.
Erhanim etme eyleeme adam dağıtım yapacak tonla kişi ödül bekliyor@Başkan acil devreye girince konu sahibi üyeleri tg ye çekmek istiyor
TELEGRAM VS MUHABBETİ YASAKTIRUyumayanlar olursa roll sonu discordda veya telegramda toplanalım. Slot oynayacağım ekran açarız kazanırsak yanımızda olanlara da ayrıyetten bi hediye veririz.