- 49,228
- 37,440
- 113
Uygun kankaKazanan arkadaşlar sizler için de uygunsa 5 kişi 300 er uygun mudur çok zorda olanlar var eğer sizler için uygunsa
Hayata atamadığım tüm çentikleri virgüllwri burda yazarken atıyorum dost,,devam ediyorumm yıkılmadım ayaktayımm hesabı,,nokta koymuyorum yani,,devammmmNeden paso vırgul atıyon dostum
Abi ilk defa Alaçam iznin varsaKazanan arkadaşlar sizler için de uygunsa 5 kişi 300 er uygun mudur çok zorda olanlar var eğer sizler için uygunsa
Ne dersen o kral,pazarlık yapacak kadar yüzsüzz değilizz,kesene bereket))Kazanan arkadaşlar sizler için de uygunsa 5 kişi 300 er uygun mudur çok zorda olanlar var eğer sizler için uygunsa
@Emsek1903 iznin varsa abiAbi ilk defa Alaçam iznin varsa
Metin uygun diyorsa uygun değildirUygun kanka
Tmaam aç@Emsek1903 iznin varsa abi
İyi olur dost bana 100 atsan yeterKazanan arkadaşlar sizler için de uygunsa 5 kişi 300 er uygun mudur çok zorda olanlar var eğer sizler için uygunsa
Peki kral,,,Uygun felan değil 3 kişi söylendi onlara 500 sallarım
Cihan listeyi biliyor ödüller 3 kişi dışında 3 kişiye daha attım sabahtan beri 5 k dağıttım lütfen yazmayın birazdan tekrar roll yapciazUygun felan değil 3 kişi söylendi onlara 500 sallarım
Cansın,,kesene bereket,emeklerine sağlık kral,,Cihan listeyi biliyor ödüller 3 kişi dışında 3 kişiye daha attım sabahtan beri 5 k dağıttım lütfen yazmayın birazdan tekrar roll yapciaz
Hakkım yenmez demiCihan listeyi biliyor ödüller 3 kişi dışında 3 kişiye daha attım sabahtan beri 5 k dağıttım lütfen yazmayın birazdan tekrar roll yapciaz
Emeğine sağlık dost,,Ödüller gönderildi , ben kuruş para almadım kötü düşünen geberir inş. 30 lira havale parası bile benden gitti 😅 @Lazistan08 @cenk55 @Hakan170 bol şanslar @Emsek1903 konu kilit.
Fero o kadar da değil beİyi olur dost bana 100 atsan yeter
Kazancın daim olsun reis 🔐