- 8,115
- 1,405
- 113
Devrem çekiliş yaptır modlara yada kendin seç takip edenlerdenÇekim gelince 350 kime verelim çok değil ama diğer sitede 2 yada 3 kişiye dağıtıcaz
Devrem çekiliş yaptır modlara yada kendin seç takip edenlerdenÇekim gelince 350 kime verelim çok değil ama diğer sitede 2 yada 3 kişiye dağıtıcaz
Takip edenlere verÇekim gelince 350 kime verelim çok değil ama diğer sitede 2 yada 3 kişiye dağıtıcaz
Neden çekiliş yapsın ki roll adı üstünde kim takip ettiyse verirDevrem çekiliş yaptır modlara yada kendin seç
Mantıklı dedin takip etmeyipte gelip dilenci gibi istiyen biri var onun inadına bende yazdimNeden çekiliş yapsın ki roll adı üstünde kim takip ettiyse verir
Miktar çok azİstiyorsan bana at roll açayım dicemde 350 rol açılmaz 😂
Zaten hak o takip edenlerden düzelttimNeden çekiliş yapsın ki roll adı üstünde kim takip ettiyse verir
Miktar az da 3 kişiye bolustur herkes gitsin sigarasını alsın dostMiktar çok az
sen at bana ben açarım istediğiniz roll olsunMiktar çok az
Ben acarım roll dagıtırım herkese tok uyur 5 kısıMiktar çok az
Hep bı sonraki sefere kaliyoz la ömrümüz yetmiycekÇekim gelince 350 kime verelim çok değil ama diğer sitede 2 yada 3 kişiye dağıtıcaz
Kral benÇekim gelince 350 kime verelim çok değil ama diğer sitede 2 yada 3 kişiye dağıtıcaz
Masa tenisinde 10k dkda 1 k olur o para 😁Miktar çok az
Geç kaliyon kanka roll bittti 😂Hep bı sonraki sefere kaliyoz la ömrümüz yetmiycek
Dost benim kadar cevap veren var mı roll sahiplerinin arasında bu arada dm den de cevap veriyorum çok kişiyeSen parayı alipta kacmada sonra milleti yok edersin
Naptın 250 kaybettinmi meritteKral ben
Raporla gitsinDost benim kadar cevap veren var mı roll sahiplerinin arasında bu arada dm den de cevap veriyorum çok kişiye