- 6,748
- 2,910
- 113
Neyse kime nasipse kuponlar gelsindeÖyle olmuyor işte
Neyse kime nasipse kuponlar gelsindeÖyle olmuyor işte
Kesinlikle✅İngiltere bilerek şut çekmemiş gol olmasın diye birileri gene büyük paraların peşinde
Ben hep rahatım çok kez dedim beni es geç diyeKoydun +1k rahatladin tabi
Öğlen de arkadaş avusturalya da ilk yarı 2 maçtan kesin gol çıkar dedi ama çıkmadı geldi ikiside neyse kısmetMalesef yatar bu ingiltere 3 dk icinde gol olur
Guzel kupon yapmis Eline saglk adamn sonucuda guzel olur umarimAndorra içeri alalım gerisi gelir diyelim💫💫💫
Hissederek almışsın o zamanÖğlen de arkadaş avusturalya da ilk yarı 2 maçtan kesin gol çıkar dedi ama çıkmadı geldi ikiside neyse kısmet
Zor ama belli olmazÖğlen de arkadaş avusturalya da ilk yarı 2 maçtan kesin gol çıkar dedi ama çıkmadı geldi ikiside neyse kısmet
Yazmisan vardır bir bildiğin dostum ya da ihtimaller dahilinde güzel olmuş benceÖğlen de arkadaş avusturalya da ilk yarı 2 maçtan kesin gol çıkar dedi ama çıkmadı geldi ikiside neyse kısmet
Ben bilmiyorum ki zaten agabey en son 3 ay once kupon tutturdumÖğlen de arkadaş avusturalya da ilk yarı 2 maçtan kesin gol çıkar dedi ama çıkmadı geldi ikiside neyse kısmet
Kadronun çoğu premier lig oyuncusu bi de inanılır gibi değil82 dakikada 6 şut İngiltere atmış 1 isabetli harbi sağlam vuruyorlar