- 11,277
- 4,122
- 113
10 dk dayan İngiliz itleri
Takılıyorum kanka Tebrikler 😍Ben hep rahatım çok kez dedim beni es geç diye
Bu Andorra yener kaç oranmis bakicam bu nasıl iş laDostlar sürpriz bakalım gelirse 3 kişi direk 500 er Ekli dosyayı görüntüle 949538
Sakin ol canooRoll konusu açıyorsun hedef 10 diye milleti bekletiyorsun 5400 de çekip 1 kişiye 350 diyorsun
Sonra hedef 10
13 olursa 3kişiye milletin de parası yok normal takip etmek zorun kalıyor böylelerine yol verin gitsin valla param olsa şuan takip edenlere özel açardım roll ayar oldum
26 oranmis olcak ismi la bu olaya bakBu Andorra yener kaç oranmis bakicam bu nasıl iş la
84 1 0 önde 1.85 veriyor oradan tahmin etBu Andorra yener kaç oranmis bakicam bu nasıl iş la
Gezinirken gördüm taviz vermeyin hepinize bol şans para bu bugün 0 oluruz yarın 50k olurSakin ol canoo
yatar diyorsalar gelir buÖğlen de arkadaş avusturalya da ilk yarı 2 maçtan kesin gol çıkar dedi ama çıkmadı geldi ikiside neyse kısmet
O arkadaş biraz acemi sözüne aldırış etme hahdhd @akin1996Öğlen de arkadaş avusturalya da ilk yarı 2 maçtan kesin gol çıkar dedi ama çıkmadı geldi ikiside neyse kısmet
MS 1-1 olmasın la84 1 0 önde 1.85 veriyor oradan tahmin et
Bugün Türkiye ermenistan u19 maxi vardı ermenistana 17 oran vardı Türkiye zor zor 1-1 bitirdiBu Andorra yener kaç oranmis bakicam bu nasıl iş la