- 27,315
- 13,068
- 113
beklıyoruzDostlar birazdan geliyorum
beklıyoruzDostlar birazdan geliyorum
Ömrumuzu yedin.slot falan oynuyosan bakiyeyle soylede yol alalım 😁Dostlar birazdan geliyorum
Adam 35k koyupta forumda bı roll acmazmi la brobeklıyoruz
BekliyoruzDostlar birazdan geliyorum
hesap geçmişini göstersem yaptığım ödemler fatırle kredi ektrelwri ben şimdi 0ladım zararım yok ama karda yok hahahaAdam 35k koyupta forumda bı roll acmazmi la bro
Heee ödeme yaptıysan en iyisini yapmışsın kardeş.kumara verdin sandım ben.hesap geçmişini göstersem yaptığım ödemler fatırle kredi ektrelwri ben şimdi 0ladım zararım yok ama karda yok hahaha
yok be valla çok rahatlamıştım o anda sabahıda zaten bayram namazına gittik güzel oldu iyi denk geldiHeee ödeme yaptıysan en iyisini yapmışsın kardeş.kumara verdin sandım ben.
Kumar borcunu ödemenin tek yolu kumar oluyor 500k borç yaptım kumarda hepsini kumarla ödedim suan güncel borç 0 çok şükürHeee ödeme yaptıysan en iyisini yapmışsın kardeş.kumara verdin sandım ben.
Şükür namazı 🙏🥰yok be valla çok rahatlamıştım o anda sabahıda zaten bayram namazına gittik güzel oldu iyi denk geldi
Aynen öyle dostum da sıfırda kal 3 ayım kaldı benimdeKumar borcunu ödemenin tek yolu kumar oluyor 500k borç yaptım kumarda hepsini kumarla ödedim suan güncel borç 0 çok şükür
Kazandığında niye atmıyon bitince para atiyon hahshsbuda kazanç videosuydu 1k satım alımdan
Darısı tüm borcu olanlaraAynen öyle dostum da sıfırda kal 3 ayım kaldı benimde
kanka o ne öyle görgüsüz gibi atıyorlar bide yazıyorlar kımse yazmasın kımseye para atmayacam napalım senin kazancını o zamanKazandığında niye atmıyon bitince para atiyon hahshs
Sen dağıtım yapardın namın yururdu be aga hwhdhskanka o ne öyle görgüsüz gibi atıyorlar bide yazıyorlar kımse yazmasın kımseye para atmayacam napalım senin kazancını o zaman
keşke şimdi yapsak bidaha dağıtımımızda olurdu sağlam allahım duy sesimi ahhshsSen dağıtım yapardın namın yururdu be aga hwhdhs
O arada nbr kuponu paylasiyordu kazanırsa dağıtım yapardı bayagidir sessizSen dağıtım yapardın namın yururdu be aga hwhdhs
Gecesine 1000 x paylaşımı gelir gari😍keşke şimdi yapsak bidaha dağıtımımızda olurdu sağlam allahım duy sesimi ahhshs
Ben kazansam sevdiğim kişilere atarım da burda paylaşım yapacağımı sanmıyorum valla agaO arada nbr kuponu paylasiyordu kazanırsa dağıtım yapardı bayagidir sessiz