- 1,853
- 1,437
- 113
Son ana para 6500 tl cevrim var gelirse bin tl bir dosta atarız isterseniz roll yapsın isterseniz 5 kişiye sigara parası atsın siz karar verin
Bekliyorum üstat haydi vonla gelSon ana para 6500 tl cevrim var gelirse bin tl bir dosta atarız isterseniz roll yapsın isterseniz 5 kişiye sigara parası atsın siz karar verin
Bol şanslarSon ana para 6500 tl cevrim var gelirse bin tl bir dosta atarız isterseniz roll yapsın isterseniz 5 kişiye sigara parası atsın siz karar verin
Ben rol yaparım emsek geleni de zaten 3 kişi takip ediyoz onlara 600 600 atarimSon ana para 6500 tl cevrim var gelirse bin tl bir dosta atarız isterseniz roll yapsın isterseniz 5 kişiye sigara parası atsın siz karar verin
Dagitsin bence rol da kaybediyorlar hep 🤣Son ana para 6500 tl cevrim var gelirse bin tl bir dosta atarız isterseniz roll yapsın isterseniz 5 kişiye sigara parası atsın siz karar verin
ulen meting.Bol şanslar
Bol sanslar dostSon ana para 6500 tl cevrim var gelirse bin tl bir dosta atarız isterseniz roll yapsın isterseniz 5 kişiye sigara parası atsın siz karar verin
Biz daha ölmedik karaDagitsin bence rol da kaybediyorlar hep 🤣
Sana inanıyoruz o zaman yüzümüzü kara çıkartma ama bu sefer de rol yapınca 500 kişi gelecek biz kaynayacaz😅Biz daha ölmedik kara
Yok sen Metin ihtiyar ben en başından beri biz varikSana inanıyoruz o zaman yüzümüzü kara çıkartma ama bu sefer de rol yapınca 500 kişi gelecek biz kaynayacaz😅
Tamam o zaman bana uyar sen yaparsınYok sen Metin ihtiyar ben
kisi basi 200 alin gidinSana inanıyoruz o zaman yüzümüzü kara çıkartma ama bu sefer de rol yapınca 500 kişi gelecek biz kaynayacaz😅
İhtiyar 200 u ne yapicik yav kupn bile oynanmaz geçen günde öyle dedin ödül araya gititkisi basi 200 alin gidin
madem 3 lisi 330 alin gidinYok sen Metin ihtiyar ben en başından beri biz varik
AhahhaahYok sen Metin ihtiyar ben en başından beri biz varik
onu rol sahibi demisti ben elciydimİhtiyar 200 u ne yapicik yav kupn bile oynanmaz geçen günde öyle dedin ödül araya gitit
kupon nerede@Emsek1903 wonlada gel üstat bekliyoruz
TM yapmiyak iki gündür bir rol yapamadomonu rol sahibi demisti ben elciydim