- 1,855
- 1,459
- 113
Kimse takip etmesin para için dün 7 k dağıttım gelen dostlar sadece bu seferlik karşılıksız takip ederse gelsin
Ekli dosyalar
-
447.9 KB Görüntüleme: 69
bol sansKimse takip etmesin para için dün 7 k dağıttım gelen dostlar sadece bu seferlik karşılıksız takip ederse gelsin
Reis site seçimin çok iyiKimse takip etmesin para için dün 7 k dağıttım gelen dostlar sadece bu seferlik karşılıksız takip ederse gelsin
Şansın bol olsun reisKimse takip etmesin para için dün 7 k dağıttım gelen dostlar sadece bu seferlik karşılıksız takip ederse gelsin
Bill sansKimse takip etmesin para için dün 7 k dağıttım gelen dostlar sadece bu seferlik karşılıksız takip ederse gelsin
Bol şanslarKimse takip etmesin para için dün 7 k dağıttım gelen dostlar sadece bu seferlik karşılıksız takip ederse gelsin
Bol sans broKimse takip etmesin para için dün 7 k dağıttım gelen dostlar sadece bu seferlik karşılıksız takip ederse gelsin
Metin seni görecem ama bir daha beni unutursan kiraririm kalemini 😁😁Bol şanslar
Bizi nezaman gorucun emsekMetin seni görecem ama bir daha beni unutursan kiraririm kalemini 😁😁
Yahu kendinden bilmen lazım olunca herkes yazıyor görememiş olabilirizMetin seni görecem ama bir daha beni unutursan kiraririm kalemini 😁😁
O zman bende görmemiş olayım 😁Yahu kendinden bilmen lazım olunca herkes yazıyor görememiş olabiliriz
Beni gorO zman bende görmemiş olayım 😁
Kaç adım olacak emsek hocam
meeting.biktirdin meeting.😅Yahu kendinden bilmen lazım olunca herkes yazıyor görememiş olabiliriz
Adim yok bonus ana para çevirsek kafiKaç adım olacak emsek hocam
Tamam çevirelim biraderAdim yok bonus ana para çevirsek kafi