- 8,813
- 7,442
- 113
bu kadar abartmayin belliki kupon yatmis veya FB macini beklioEmsek emsek emsek emsek
bu kadar abartmayin belliki kupon yatmis veya FB macini beklioEmsek emsek emsek emsek
Bi işe yaramıyorum kanka sen yerime dağıt işe yaraOlum adam çoktaaan kupon yaptı bunun rolling i tutar won diyerek paylaşmak her gün garip insan türüyor para geçsin eline yeter belli ediyor kendini
@Barrios bak adam dün 7000 dağıtmış sen ne işe yariyorsun
Valla abi senle kimse laf dalaşına giremez puahahBi işe yaramıyorum kanka sen yerime dağıt işe yara
İhtiyar aciz Halk onu bekliyorbu kadar abartmayin belliki kupon yatmis veya FB macini beklio
yapacak bise yokİhtiyar aciz Halk onu bekliyor
Kismetyapacak bise yok
Paran varsa iki tane sağlam maç var verim sana oynayapacak bise yok
1 tl yokParan varsa iki tane sağlam maç var verim sana oyna
Valla sağlam maçlar var1
1 tl yok
yaratayim mi awValla sağlam maçlar var
Senin için dedim darphane aç puahahyaratayim mi aw
derdim bana yeterSenin için dedim darphane aç puahah
Derdini veren dermanida verir puahahderdim bana yeter
Deveciye atma lütfen teşekkür ederimKupon won ana para 1463 tl çevrim kaldı basarirsak 1123 tl birine gönderirim ister roll acar ister 5 kişiye sigar parası atar
Pokerci musti yada ruling bu adamlar formun arkasından iş çevirip halen formda geziyorlar puahahDeveciye atma lütfen teşekkür ederim
Bol şansların olsun dostum🙏🍀🥰Kupon won ana para 1463 tl çevrim kaldı basarirsak 1123 tl birine gönderirim ister roll acar ister 5 kişiye sigar parası atar
helal lenKupon won ana para 1463 tl çevrim kaldı basarirsak 1123 tl birine gönderirim ister roll acar ister 5 kişiye sigar parası atar