- 1,850
- 1,434
- 113
Kadir gerek yok kimseye ispatlamak zorunda değilsin ve degilimcidden dagitiyor sahitim
Kadir gerek yok kimseye ispatlamak zorunda değilsin ve degilimcidden dagitiyor sahitim
evetSen çekiliş konusuna adama sen seçeceksin diye yanlış yönlendiren zat değil misin?
O zmn sen bir yamyamsın
Aynen taa kendisi 70 lik yaşlı 🐺Sen çekiliş konusuna adama sen seçeceksin diye yanlış yönlendiren zat değil misin?
sabah yazmissin cvp vermedin sonraKadir gerek yok kimseye ispatlamak zorunda değilsin ve degilim
Kral Kacdir senin etkinliklerine rollerine goruyom hiç ödül alamadım Kadir de bilir bugün su şansım kırılsın artikKadir gerek yok kimseye ispatlamak zorunda değilsin ve degilim
dogrudurO zmn sen bir yamyamsın
Daha sen parayı alamdinmi@Daimon özele bakarmısın
Cenk arkadaşlar benim dağıttıma inanmıyormus dün ödülün gelmedi mi dostTebrikler
Emsek atarsın kanıtlama kendini bana ver ben heryerde soylerimCenk arkadaşlar benim dağıttıma inanmıyormus dün ödülün gelmedi mi dost
O kadar rol den para aliyon daha adam olarak ayiriyon alamadiklarin parmak sayısını geçmiyor demek 😅Kral Kacdir senin etkinliklerine rollerine goruyom hiç ödül alamadım Kadir de bilir bugün su şansım kırılsın artik
Git bir bardak su iç nefes al, sonra devam edersindogrudur
Yok atmadı dostum ödülü kaybetti foruma girmiyor bulunca gelir konun kitlemislerDaha sen parayı alamdinmi
Kara boş boş konuşma bir aydır sadece esrefin rolünden para almisimO kadar rol den para aliyon daha adam olarak ayiriyon alamadiklarin parmak sayısını geçmiyor demek 😅
tmm abiGit bir bardak su iç nefes al, sonra devam edersin
İnanmayan kendisi bilir ispatlamak zorunda değilsin emsekovicCenk arkadaşlar benim dağıttıma inanmıyormus dün ödülün gelmedi mi dost
İhtiyar dağıtımı sen mi ustleniyorsuntmm abi
biseyden haberim yokİhtiyar dağıtımı sen mi ustleniyorsun