- 10,603
- 5,709
- 113
Ölçüp biçip tartacan. Baktın yolunda selamı kesecenValla 2 defa 200 attım sırf sigara alsın diye yazik dedim acınacak duruma düştüm şimdi benim yok
Ölçüp biçip tartacan. Baktın yolunda selamı kesecenValla 2 defa 200 attım sırf sigara alsın diye yazik dedim acınacak duruma düştüm şimdi benim yok
Haklısın dost bu arada emanet para yani atmadan insan rahat etmez normalde biz peşine duseriz ne yapip edip atması lazımdıSaçma yemişim işi gücü 2 dk lık iş kimse hikaye anlatmasın, ödülü atmaya müsait olamayacak kadar müsait olmamış olamaz. Tanınmış kişilere ödülleri atmış ama bu arkadaş çok Aktif değil diye bunun hakkını atmak istememiş olay bu kadar basit ve nettir
alon hbr varmiHaklısın dost bu arada emanet para yani atmadan insan rahat etmez normalde biz peşine duseriz ne yapip edip atması lazımdı
Hocam gelirse güzel para geliyormuş ama
Atti sabah 400 dayıalon hbr varmi
dedim size yapmaz diyeAtti sabah 400 dayı
Evet cekimi ödenmemiş ondan patlamışdedim size yapmaz diye
sen maasi gene yedin dimiEvet cekimi ödenmemiş ondan patlamış
Bu ay yarim maas aldim dayı avanstan dolayı onların hepsi de borca gitti mayıs ayı kapandıktan sonra duze çıkabilirim bi nebzesen maasi gene yedin dimi
hadi isallahBu ay yarim maas aldim dayı avanstan dolayı onların hepsi de borca gitti mayıs ayı kapandıktan sonra duze çıkabilirim bi nebze
Vermemİlk defa etiket aticam adamin parasını ver @Losers
NiyeVermem
Paylaşımı yapanın ismini gördün mü hahdhs- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Aynen dost senin sayfandan sana paylaşım yapıyorum kendimden utanıyorumPaylaşımı yapanın ismini gördün mü hahdhs