Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

En Güçlü Yapay Zekaya Evrenin Yaradılışını Sordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aligalisali

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
236
218
43
sınırlı erişimde olan referans ile deneme fırsatı bulduğum Claude Infinity SI Mythos modeline "How to dimension/universe created ?" diye bir soru sordum ve bana böyle bir video oluşturdu, videoyu youtube'a yükledim , aslında dikkatli izlersek bir simülasyonda yaşadığımızın ve paralel evrenlerin varlığının kanıtı gibi

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,244
1,851
113
sınırlı erişimde olan referans ile deneme fırsatı bulduğum Claude Infinity SI Mythos modeline "How to dimension/universe created ?" diye bir soru sordum ve bana böyle bir video oluşturdu, videoyu youtube'a yükledim , aslında dikkatli izlersek bir simülasyonda yaşadığımızın ve paralel evrenlerin varlığının kanıtı gibi
Aynn kral

Ewoesen

ELBET B İ R G Ü N
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
936
487
63
Noluyo be topram ne anlatıyon sen

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,443
2,654
113
Aslında biz yoğuzzz 😏

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,579
30,831
113
Bol şanslar

harez55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,209
452
83
AA Bülent çakmak videosu 😂

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,880
16,623
113
adam daha yaratılış kelimesinin nasıl yazıldığını bilmiyor ama yapay zeka evrenin yaratılışı diye şekil yapıyor. geçende de ekşisözlükten bir konuyu kopyala yapıştır yapıp konu açtıydın sen aynen kardeşim en marjinal ve en zeki sensin çok farklısın süpersin

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,007
1,035
113
adam daha yaratılış kelimesinin nasıl yazıldığını bilmiyor ama yapay zeka evrenin yaratılışı diye şekil yapıyor. geçende de ekşisözlükten bir konuyu kopyala yapıştır yapıp konu açtıydın sen aynen kardeşim en marjinal ve en zeki sensin çok farklısın süpersin
benim gibi bi özürlü daha cıktı piyasaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...