Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling engineer89 | Kasa 1000 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

engineer89

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,148
2,337
113
Guzel bi yemek ye 100 200 lirayla takil kupon istiyorsan da hakikaten dost hepimiz dusuyoruz ayni duruma anlariz halinden
Guzel bi yemek ye 100 200 lirayla takil kupon istiyorsan da hakikaten dost hepimiz dusuyoruz ayni duruma anlariz halinden
Yok dost o kadar değil şükür evdeyiz yemek var az önce yedik,sadece hiç param yok ve borçlar çok o da kumarbaz olan herkesin sorunu

engineer89

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,148
2,337
113
Bu arada ben amateme gittim kumar bagimliligi icin nokrev diye bir ilac verdiler arkadaslar harbi ise yaradı o dopamin haz duygusunu aliyor o ilaçtan beri kumara para atmadım sadece rol acarim ya da bonus gelirse çekip harciyorum
Yani hiçbir şekilde kazanayım duygusu kumara teşvik etmiyor mu ben yıllar önce Yeşilaya gitmiştim de yarıda bıraktım

engineer89

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,148
2,337
113
Onların hepsi boş insanın içinde olacak
İnsanın beyni çok büyük bir makine,bazi insanlar onu yenemez o yüzden ilaca gerek oluyor mesela belki duymuşsundur bipolar bozukluk var bu çok ağır bir hastalık ve ilaçları kullanmayan biri asla baş edemiyor hastalıkla.Kumar da beyindeki kimyasalları bozuyor bazı insanların ilaçsız mücadele etmesi çok zor

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,030
4,349
113
Yani hiçbir şekilde kazanayım duygusu kumara teşvik etmiyor mu ben yıllar önce Yeşilaya gitmiştim de yarıda bıraktım
Hayır kardesim ama hic bir şeyden haz almıyorsun o kotu yani kumar hazzı isteği gitti hatta alkol de içiyordum alkol de icmiyorum Yeşilay degil amateme got

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,542
6,476
113
Bu arada ben amateme gittim kumar bagimliligi icin nokrev diye bir ilac verdiler arkadaslar harbi ise yaradı o dopamin haz duygusunu aliyor o ilaçtan beri kumara para atmadım sadece rol acarim ya da bonus gelirse çekip harciyorum
Ne güzel sevindim valla dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...