100 lira dede fonu niye çaktırıyosunBana
1200 ediyor dost 😀
Dost sana IBAN atıyorum ben duş falan biraz dinlenecem 5 saatir rol takip ediyorum basım ağırdı kazanç 300 bereket versin 😀😀Hallederim dost seve seve
Mantıklı i100 lira dede fonu niye çaktırıyosun
Kesene bereket dost daim olsunBeyler 4 kişi takip ettiniz zaten
@canow1
@Mhakca
@akgul383
@alkansglm
Nasıl yapalım siz söyleyin 4 kişi 300 mu
2 kişi 500 mu yoksa sizin istediğiniz bir maça 1000 basıp 4 kişi 500 mu
100 lira camiye bagis100 lira dede fonu niye çaktırıyosun
Biz teşekkür ederiz kesene bereket şansın bol olsun kardesimTeşekkür ederim arkadaşlar büyük kazançlarda buluşmak dileğiyle takip ettiniz vakit harcadınız
Geç gönderiyim dinlen istersen😂@akgul383 IBAN saldım dost biraz dinlenme modundayim bildirim gelince girerim😀
Eline emeğine sağlık 3.300 kazandın 1300 dağıtıyosun admsin sende o parayla işini hallet daha büyük kazançlarda görüşürüz benim role de beklrimTeşekkür ederim arkadaşlar büyük kazançlarda buluşmak dileğiyle takip ettiniz vakit harcadınız
Yok yokkk hemen at bide 100 fazla varya sana zahmet 400 bana at bekliyorum 😀😀Geç gönderiyim dinlen istersen😂
Casivera el sallıyor dost👋🏻😂300 lira yatiliyomuki siteye roll acaydinbiri
Dağıtımcı parası demeyelim mi onadaYok yokkk hemen at bide 100 fazla varya sana zahmet 400 bana at bekliyorum 😀😀
Muhtemelen gönderirken kesinti yapacağını icin fazla atıyorBana
1200 ediyor dost 😀
He doğru diyorsun orasıda varMuhtemelen gönderirken kesinti yapacağını icin fazla atıyor
Eline sağlık beTamam yapacak birşey yok 4 kişi 300 olsun bir işe yaramaz da artık napalim çekim gelince aticam @akgul383 1300 u sana atsam paylaştırablir misin dost
Açsana dost takip edekCasivera el sallıyor dost👋🏻😂
TebriklerBeyler 4 kişi takip ettiniz zaten
@canow1
@Mhakca
@akgul383
@alkansglm
Nasıl yapalım siz söyleyin 4 kişi 300 mu
2 kişi 500 mu yoksa sizin istediğiniz bir maça 1000 basıp 4 kişi 500 mu