- 11,664
- 6,512
- 113
Diyelim dostt aslında ortak jokere atalim m 500 500 FB alırızDağıtımcı parası demeyelim mi onada
Diyelim dostt aslında ortak jokere atalim m 500 500 FB alırızDağıtımcı parası demeyelim mi onada
En para kullan kardeşim yoksa o hic kesmiyorHe doğru diyorsun orasıda var
Valla şuan roll açacak bakiye sağlamadım dost en az 1-2 K lazımAçsana dost takip edek
Ortağız gelirse sen kafana göre oyna ben sana güveniyorumDiyelim dostt aslında ortak jokere atalim m 500 500 FB alırız
Blokeliyim orda hatta içerde de 2300 param varEn para kullan kardeşim yoksa o hic kesmiyor
Casivera varmış açarsın sen inanıyorum😂😂Valla şuan roll açacak bakiye sağlamadım dost en az 1-2 K lazım
500 500 FB alak jokerden ortak ne diyonValla şuan roll açacak bakiye sağlamadım dost en az 1-2 K lazım
Valla sigara yok onu halledecemDiyelim dostt aslında ortak jokere atalim m 500 500 FB alırız
Seninkinide tamamlardik beEline sağlık be
Tm benden 50 kes kendinden 50 kes zaten 20.30 kusurati da kalır 500 atarsın işteValla sigara yok onu halledecem
Joker çok kötü FB maconu taraf sadece futbol500 500 FB alak jokerden ortak ne diyon
Sigarani al 500 kalırsa yapalım yok dersende IBAN orda atarsın kafana göre takılValla sigara yok onu halledecem
Biliyorum dost ben hep tamamlıyorum taraf ama hafta sonu hafta içi zor oluyor ama en azından 3 kuponun oluyur yine ağırlık maindeJoker çok kötü FB maconu taraf sadece futbol
Paul sürpriz yaptı bizeSeninkinide tamamlardik be
Öyle mi yapalım maç öner benim için farketmez çoğunluk öyle dedi diye3 net kişiydiniz 650 şer akardı bir adım daha gitsek sağlık olsun
Oer maçı naptın aldi miPaul sürpriz yaptı bize
500 olsa jokere atardık da casiverada 500 yapıp çekip oraya atarım3 net kişiydiniz 650 şer akardı bir adım daha gitsek sağlık olsun
Yok bizim roll için diyorum benÖyle mi yapalım maç öner benim için farketmez çoğunluk öyle dedi diye