- 90,747
- 100,311
- 113
@nişantaşı dayımızın gözü torpağa bakmaya başlamış torpaklar bizim diye kirasını aldık bol şans
Bol şanslar eniste@nişantaşı dayımızın gözü torpağa bakmaya başlamış torpaklar bizim diye kirasını aldık bol şans
Bol şanslar@nişantaşı dayımızın gözü torpağa bakmaya başlamış torpaklar bizim diye kirasını aldık bol şans
Bol şans diliyorum@nişantaşı dayımızın gözü torpağa bakmaya başlamış torpaklar bizim diye kirasını aldık bol şans
@nişantaşı dayımızın gözü torpağa bakmaya başlamış torpaklar bizim diye kirasını aldık bol şans
Bol sans erhan.salobaba sana roll icin para atcakdi yalanmi oldu la.adetim deil diyodu@nişantaşı dayımızın gözü torpağa bakmaya başlamış torpaklar bizim diye kirasını aldık bol şans
Kaybetmiş parayı konuya bak bekleyememıs cekımıBol sans erhan.salobaba sana roll icin para atcakdi yalanmi oldu la.adetim deil diyodu
Haha.yine gelir rollere 😁 cok ayip olmus neyse sallaKaybetmiş parayı konuya bak bekleyememıs cekımı
Enişte ne yapıyor bunlar böyleBeşiktaş a gol girecekken gol oldu peh anasını 2 dk da 2 attılar
Kg kazandı beşiktaş galibiyeti beklemede 😁Beşiktaş a gol girecekken gol oldu peh anasını 2 dk da 2 attılar
Oran 1.64 tü alırken gol oldu açılsın dedim tekrar alırım 1.76 dan girerken yine gol olduBjk karşılıklı alaydın cekimdeydik şimdi eniste
Getir 2 mac hemn bi rollcu daha hzirlansin akilli oyna@nişantaşı dayımızın gözü torpağa bakmaya başlamış torpaklar bizim diye kirasını aldık bol şans