- 47,895
- 52,713
- 113
İyi bayramlar dost beni tanır mısınİnşallah güzel gider güzel bi dağıtım yapılır beyler şansınız yanınızda olsun herkese iyi geceler ben uyuyorum
Hayırlı bayramlar şimdiden
İyi bayramlar dost beni tanır mısınİnşallah güzel gider güzel bi dağıtım yapılır beyler şansınız yanınızda olsun herkese iyi geceler ben uyuyorum
Hayırlı bayramlar şimdiden
Kız dedi 4-5 i zorlarsın dedim çıkarmadan zorluyorum4-5 i zorlarsın diye düşündüm
Çekiliş cıkmışBol şans kardeş
Nerde dayiÇekiliş cıkmış
Umut şanslı günündesin
bol şanslar dost@JackWilshere10 dostumuz Rolling yapmamızı rica etti
Şuan payfix yatırımı yapamadım var mı açık olan yer seriden alalım paramızı
Şah 'ın çekilişiNerde dayi
Bide çikarmadan diyosun ben ufaktan uzuyorum seker bana gelir falanKız dedi 4-5 i zorlarsın dedim çıkarmadan zorluyorum
Tamam kanka 1 kişi 1 kişidir görüşürüzEnişte sansin bol olsun ben dayanamiyorum herkse alla ismarladik bayraminiz mubarek olsun
Bende bişey sandım dayı adam 1.500 roll açıyor bize 100 çekiliş çıkmış o da 95 olarak gelmişŞah 'ın çekilişi
Vipslot 160 geldi yaParayı yatıramadık daha payfix açık yer var mı yakın zamanda yatıran
Tamam sıkıntı yok sen ğonder banaBende bişey sandım dayı adam 1.500 roll açıyor bize 100 çekiliş çıkmış o da 95 olarak gelmiş
Maalesef dost tanıyamadımİyi bayramlar dost beni tanır mısın
Tanışırız bı dmye bakarMaalesef dost tanıyamadım
İhtiyacın varsa göndereyim dayıTamam sıkıntı yok sen ğonder bana
Göller yağmur damlalarıyla dolarBende bişey sandım dayı adam 1.500 roll açıyor bize 100 çekiliş çıkmış o da 95 olarak gelmiş
Dayı sitelerde yatırım yok suan maçlar gollü geçti ya çakallar kapattı 2 saattir kaplıVipslot 160 geldi ya
Yok ihtiyaçtan deyil sen beğenmedin yaİhtiyacın varsa göndereyim dayı
15 liraya adam vuruyoruz girtlaktan dayı sen bizim öyle yazdığımiza bakmaYok ihtiyaçtan deyil sen beğenmedin ya