- 90,513
- 100,087
- 113
Gece gece sesli güldürdün lan erhan.bide diyosunki 1ininde geldiği yok hahha lan Erhan valla sesli güldüm hamminaYine bir heyecan aradık bakalım bir tane de geldiği yok bedavaya oynuyoruz Ekli dosyayı görüntüle 645131
Valla bu kglere dünya para bıraktık dayı kamu spotu gibi nasıl kupon yapılmaz diye millete gösteriyoruzGece gece sesli güldürdün lan erhan.bide diyosunki 1ininde geldiği yok hahha lan Erhan valla sesli güldüm hammina
Maho sen eskiden dm atardin sans parası falan atardin artık yıllardır dm atmiyosun laBol şanslar dost
Kanguru kardeşim kurana el basmış tövbe etmiş haberin olsun kumarın k sini ağzına alanın ağzına veririm diyorBol şanslar dost
Şimdi bu kg gelirde dierleri yatarsa ne olcak kafa yemelik kupon yapmissinValla bu kglere dünya para bıraktık dayı kamu spotu gibi nasıl kupon yapılmaz diye millete gösteriyoruz
Bizde bekliyoruz iyice koparıcı oldu dayı ver ver ver hep ver çok bozdu kendiniMaho sen eskiden dm atardin sans parası falan atardin artık yıllardır dm atmiyosun la
Ospunin tövbesi yaprağı görene kadarmışKanguru kardeşim kurana el basmış tövbe etmiş haberin olsun kumarın k sini ağzına alanın ağzına veririm diyor
Yatarsa yatar dayı ne yapalım maksat heyecan olsunŞimdi bu kg gelirde dierleri yatarsa ne olcak kafa yemelik kupon yapmissin
Maho bı roll yaptorda ortalık şenlensin maaşı almissindir senBol şanslar dostum
Kanguruya 2 gün selam verenin bir daha beli doğrulmuyor abiMaho sen eskiden dm atardin sans parası falan atardin artık yıllardır dm atmiyosun la
La alintiladigin msjla verdiğin cvbin ne alakası var böyle bı konu değişme şekli olurmuKanguruya 2 gün selam verenin bir daha beli doğrulmuyor abi
Seni keklemiş dost. Dededen 32k aldı kimse para istemesin diye dioKanguru kardeşim kurana el basmış tövbe etmiş haberin olsun kumarın k sini ağzına alanın ağzına veririm diyor
Pazartesi alacağım abiMaho bı roll yaptorda ortalık şenlensin maaşı almissindir sen
La Maho seni gorunce hep aynı adam aklıma geliyor dur link atamPazartesi alacağım abi
Yok durum ciddi bu sefer sal onu hiç şakasına da olsa takılmaSeni keklemiş dost. Dededen 32k aldı kimse para istemesin diye dio
Bol şanslar enişteYine bir heyecan aradık bakalım bir tane de geldiği yok bedavaya oynuyoruz Ekli dosyayı görüntüle 645131