- 90,842
- 100,384
- 113
Cok mutevazi bi kupon hic yakismadi sana erhanÖyle hepsi ilk yarıdan 2şer gol gelecek olsa sektörde don fiyatları bu kadar pahalı olmazdı
Bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 545215
Gül önemli reis 🧐Öyle hepsi ilk yarıdan 2şer gol gelecek olsa sektörde don fiyatları bu kadar pahalı olmazdı
Bol şans
Hepsi ilk yarı kg falandı dedim bari bir kere kazanalım dayıCok mutevazi bi kupon hic yakismadi sana erhan
Ben seçilmem seçerim dost daldık bi gül bahçesine bir demet yapıp çıktıkBu arada ikiyüzü kimden kopardın bol şans
Şair ne diyor teisGül önemli reis 🧐
Bol şanslar eniştem bu işi senden başka bilen adam yokmuş öyle dedilerÖyle hepsi ilk yarıdan 2şer gol gelecek olsa sektörde don fiyatları bu kadar pahalı olmazdı
Bol şans
Köfte slottan mı vurdu dost çekiliş açmış maaşı mı dağıtıyorBen seçilmem seçerim dost daldık bi gül bahçesine bir demet yapıp çıktık
Harika bi atlayış harika bi kuponŞair ne diyor teis
Gülü susuz seni kuponsuz bırakmam diyor
Bol sans eniste eskiden 100 basardin bunlara simdi 200 demek vurdun haÖyle hepsi ilk yarıdan 2şer gol gelecek olsa sektörde don fiyatları bu kadar pahalı olmazdı
Bol şans
Ben bu işten anlamıyor muyum dost açık konuşur musun dostunaİlk yarı var olacak maçlar
İlk yarı 1.5 üst almışsın İhtiyar
İyi şanslar