- 90,504
- 100,080
- 113
Bizim de ortaya 1.5 alacaktım kapalıydı 0.5-1 üst diye bir şey vardı onu aldıkben ortaya aldım enıste ev bastırıyor ama tersten de gelebılır
Bizim de ortaya 1.5 alacaktım kapalıydı 0.5-1 üst diye bir şey vardı onu aldıkben ortaya aldım enıste ev bastırıyor ama tersten de gelebılır
iadeli almıssın enıste senBizim de ortaya 1.5 alacaktım kapalıydı 0.5-1 üst diye bir şey vardı onu aldık
İade bizi kurtarmaz enişte para lazımiadeli almıssın enıste sen
olması lazım aw macında ev tek kale oynuyorİade bizi kurtarmaz enişte para lazım
Kazanan sen oldun yine enişte bizim diğeri ne olacak belli değilmackayı aradık attırdık enıste bukadar tantana yapacaksan bızım macımıza oynama bırdaha bolsans
Bana bak lazımsa atalım krıpto hesabınaKazanan sen oldun yine enişte bizim diğeri ne olacak belli değil
Fazla dillendirme kripto işlerini enişte masak sabah Koçbaşıyla uyandırır ayıktırayımBana bak lazımsa atalım krıpto hesabına
onlar sımdı apo piçini cıkarma derdınde enıste bıze sıra gelmezFazla dillendirme kripto işlerini enişte masak sabah Koçbaşıyla uyandırır ayıktırayım
Az bekle gelecek bu kezYok forumda bir tane kazanamıyoruz ustam
Yüksek dağlarda kar var mı dayıcımBol şanslar eniste
ilkyarı 2 kalması ıyı oldu yoksa patates diKorner 17 @Novasky
Uzatma en az 10 olır 20e gıder kornerilkyarı 2 kalması ıyı oldu yoksa patates di
İlk yarı karşılıklı olsun yagdiririz EnişteYüksek dağlarda kar var mı dayıcım