- 56,943
- 16,738
- 113
Soğan kaç TL biliyo musun börek ile aynı ben bilmem 😁Ne böreği kardeşim soğan ekmek ye
Soğan kaç TL biliyo musun börek ile aynı ben bilmem 😁Ne böreği kardeşim soğan ekmek ye
En iyisi bizim olsunKeyif için max win videosu izliyorsun ya dost
iyi eğlenceler EnişteBol şans dağıtım yok eğlence amaçlı bol şans sponsor @Abuzerkömürcü
Helal olsun enişte arkandayiz işte banlaniriz banlatiriz no problemGırtlağa kadar borç içindeyiz işine gelmeyen takip etmez ok
Acıkta biz oynayalım sen çok oynadınÇok güzel tenisim var
Basketçi battı galiba moraller bozuk sanırım@butragueno dağıtım yok diyemi gelmiyon suvatım
Kendi konumuz dhaa kapanmadi savasim moraller bozuk@butragueno dağıtım yok diyemi gelmiyon suvatım
Dayım ürün yerleştirmesi yaptılar bize 😁Bol şans Enişte
Hani kupon nerde hayali ürünlü yoksa
İmajine edecez gelcekKuponu hayal mi edecez enişte
bol şanslar @EnişteKorkanın çocuğu olmaz bu 4-2 Madrid 2-1 biter bu gelir 10 dk ya diğerine geçeriz Ekli dosyayı görüntüle 521951
Canlı izliyodum dağıtım yoksa başka maçı açayım bareKorkanın çocuğu olmaz bu 4-2 Madrid 2-1 biter bu gelir 10 dk ya diğerine geçeriz Ekli dosyayı görüntüle 521951
Karabulutlar var eniştenin üstünde dağılsın bakalımDayım ürün yerleştirmesi yaptılar bize 😁
Ben dicektim enişte Lyon atar şimdi die 😂😂Korkanın çocuğu olmaz bu 4-2 Madrid 2-1 biter bu gelir 10 dk ya diğerine geçeriz Ekli dosyayı görüntüle 521951