- 11,521
- 6,101
- 113
Sağlık olsun Enişte önemlidir sağlıkBen saglık istemiyorum dost teşekkürler bize para lazım
Sağlık olsun Enişte önemlidir sağlıkBen saglık istemiyorum dost teşekkürler bize para lazım
Söz müDallas bak bu per 30 üstü atmasin birakirim basketi
Dallas 3 dk 9 atınca söylüyor amaaanSöz mü
Eniste aslinda dusuk oran gitmek mantikli biz 1.8 den asagi oynamiyoz gecen bir ara forumdaki etkinligi denedim 1.4 1.3 falan 100 3k oldu sonra yine 1.85 lere bastikta gittiDayı nasıl bağlandık biz böyle anasını s eyım ben Barça ya 2 gol alacaktık vazgectık bahiaya alayım dedim şut yok baktım 2 sinde de 3 gol geldi buraya oynadık bu 2.yarı 1 gol gelmedi
Bizi sazan sandı galibaDallas 3 dk 9 atınca söylüyor amaaan
Baremi 32 aw sanki eDallas 3 dk 9 atınca söylüyor amaaan
Çok konuşma çeyrek 30 demesin bakalım bırakacan miBaremi 32 aw sanki e
Enişte bir anda zengin olmak istiyor kuponlardaki oranlari superEniste aslinda dusuk oran gitmek mantikli biz 1.8 den asagi oynamiyoz gecen bir ara forumdaki etkinligi denedim 1.4 1.3 falan 100 3k oldu sonra yine 1.85 lere bastikta gitti
oynasak yine atamazda oynamadiysan gelir savasimÇok konuşma çeyrek 30 demesin bakalım bırakacan mi
O bikmisligin gostergesi dostEnişte bir anda zengin olmak istiyor kuponlardaki oranlari super
Alakası yok olacak maç oluyor yine yani lyon son 5 maçta 12 13 gol atmış formda ayaklarEniste aslinda dusuk oran gitmek mantikli biz 1.8 den asagi oynamiyoz gecen bir ara forumdaki etkinligi denedim 1.4 1.3 falan 100 3k oldu sonra yine 1.85 lere bastikta gitti
Boşver ilk değil sonda olmucak dostAlakası yok olacak maç oluyor yine yani lyon son 5 maçta 12 13 gol atmış formda ayaklar
İlk yarı 4 yiyor yorgun Psgden yine atamıyor
Barça da dedim erkenden 1-1 e gelmıs khpelik çıkar kesin 2 gol 2.15 falandı aynı dk vazgeçtim bahiya ya baktım 4 şut çıkmış dedim Buda gelmez gittik 10 korner atan takım atamadı abi bu uğursuzluk yani gidip orda karar kılmak uğursuzluk sikerim rolünü artık yapmıyorum rol ömol
Ayni valla analiz yapmasam bugun clipers handiden ilk yari alicam gittik kadrolara baktik bakmaz olaydik terse dondu karar ve sonuca bakAlakası yok olacak maç oluyor yine yani lyon son 5 maçta 12 13 gol atmış formda ayaklar
Barça da dedim erkenden 1-1 e gelmıs khpelik çıkar kesin 2 gol 2.15 falandı aynı dk vazgeçtim bahiya ya baktım 4 şut çıkmış dedim Buda gelmez gittik 10 korner atan takım atamadı abi bu uğursuzluk yani gidip orda karar kılmak uğursuzluk sikerim rolünü artık yapmıyorum rol ömol
Olmayınca olmuyor nekadar üstüne gidersen git enişteAlakası yok olacak maç oluyor yine yani lyon son 5 maçta 12 13 gol atmış formda ayaklar
Son 10-15 dk psg top çevirdi 85 den sonra paslaştılsr hücüm bile etmedilerAlakası yok olacak maç oluyor yine yani lyon son 5 maçta 12 13 gol atmış formda ayaklar
Ben sıramı geçirdim iskorpit bol şansKazandık savaşım ateşle
Roll yaptır param yokBen sıramı geçirdim iskorpit bol şans