- 48,705
- 53,259
- 113
Bu suratta astar olmadığını biliyorduk da bukadarini kimse bekleniyordu bravo yüzsüzBenim işim 😁😁
Bu suratta astar olmadığını biliyorduk da bukadarini kimse bekleniyordu bravo yüzsüzBenim işim 😁😁
4 macinda 1.5 ust oranlari cok iyiydiBi 10 dk bakalım dedik 80 dk 0-0 giden maçlarda 5 dk da gol oldu
Yine birileri macera aramış 😁😁😁Brezilya maçı ilk yarı 1,5 üst ya herro ya merro diyip gelirse katlarız gelmezse aynı yerdeyiz der
Buna meydan dayağı çekeceksin ya başka türlü akıllanmaz bir de dolandırmak benim işim yazıyorBu suratta astar olmadığını biliyorduk da bukadarini kimse bekleniyordu bravo yüzsüz
Benimde mobil ödeme bozdurasim geldi bu gerizekalıya dürüst adam 🤣🤣🤣🤣Bu suratta astar olmadığını biliyorduk da bukadarini kimse bekleniyordu bravo yüzsüz
Bolivya liginden ne bekliyorsunMacın yayını yok pısayada
Dolandırıcı olduğu için övünüyor bide işte dostHocam ne diyo bu hocam 🤣🤣
Arjantin Brezilya?Bolivya liginden ne bekliyorsun
Ben telefonla bile birilerini arayamıyorum hat kapalıYine birileri macera aramış 😁😁😁
Bunediyor hocamDolandırıcı olduğu için övünüyor bide işte dost
Siktir git lan forumdan karakterini siktimin şerefsizi senin ben yüzsüzlüğünü sikeyim şerefsiz karaktersizBenim işim 😁😁
Yaw salladım işte dur loArjantin Brezilya?
Hattın kapalı olması internete girmene engel değil artık kim kimi arıyor herkes wp telegram 😁😁😁Ben telefonla bile birilerini arayamıyorum hat kapalı
Niye yoruyosun dost kendini tüm forum anasına küfür etti geçenlerde zevk aliyo sal gitsin adminler yapar gereğiniSiktir git lan forumdan karakterini siktimin şerefsizi senin ben yüzsüzlüğünü sikeyim şerefsiz karaktersiz
Ağzına sağlıkSiktir git lan forumdan karakterini siktimin şerefsizi senin ben yüzsüzlüğünü sikeyim şerefsiz karaktersiz