- 113,329
- 63,408
- 113
Seyin saolsun.iyi ortun yatarken acikda kalmasinMaalesef dayıcim
O neye kızdi onu anlamadım benBaskana soyle itina ile kapatiyor.kimseyi zorla tutmuyorlar burda.ekdindemi bicmeye calisiyorsun?
birinden para istemiş zamanında konuda 2 gün ban yemiş burdaki samimiyeti görünce de ben ban yiyorum bu arkadaşlar yemiyor düşüncesine girmişO neye kızdi onu anlamadım ben
Herkes banlanir dost eski bı dostum vardı uşak milyon dağıtti burda o bile gittibirinden para istemiş zamanında konuda 2 gün ban yemiş burdaki samimiyeti görünce de ben ban yiyorum bu arkadaşlar yemiyor düşüncesine girmiş
Dm acim miHerkes banlanir dost eski bı dostum vardı uşak milyon dağıtti burda o bile gitti
Neye kizarsa kizsin bro faek edermi?forumu sadece etkinliklerden faydalanamak icin kullanipd bide gelip tatava yapiyorlar sasiyorum.cogu oyle 1 kere bi roll yada cekilis acmazlar, ama onlarda sen ben gibi kumarbazlar ama onlar uyanik biz keriziz onlar paralari arka planda goturur parasi olunca foruma ugramazlar kasa sifir olunca buraya dusup etkinlik kovalarlar.1 kerede ben etkinlik acip paylasayim demezlerO neye kızdi onu anlamadım ben
Biz bile banlandık enişte shellac gozumuzun yaşına bakmadı 20 gün girmedımHerkes banlanir dost eski bı dostum vardı uşak milyon dağıtti burda o bile gitti
Geçmiş olsun dayım dikkat et havalar bir değişikLodosdan galiba halsizim basim agriyor bide bildigin yaniyorum ates basiyor ag
Ben bile banlandiydim la bu 2. Hesap bende burda banlanmiycak adam yok diye dusunuyorumHerkes banlanir dost eski bı dostum vardı uşak milyon dağıtti burda o bile gitti
Tanıdık geldi 2-3 kişi var böyleNeye kizarsa kizsin bro faek edermi?forumu sadece etkinliklerden faydalanamak icin kullanipd bide gelip tatava yapiyorlar sasiyorum.cogu oyle 1 kere bi roll yada cekilis acmazlar, ama onlarda sen ben gibi kumarbazlar ama onlar uyanik biz keriziz onlar paralari arka planda goturur parasi olunca foruma ugramazlar kasa sifir olunca buraya dusup etkinlik kovalarlar.1 kerede ben etkinlik acip paylasayim demezler
Cok desisik niraz deil.kisa kis demeye bin sahit lazim agaclar cicek acmis yetmemis bide meyve vermis ag bu ne lan bizde yiyelim bariGeçmiş olsun dayım dikkat et havalar bir değişik
Hanfi 2 3 kisi 333 kisi varTanıdık geldi 2-3 kişi var böyle
2 gün banlısınDm acim mi
Gardiyan geldi2 gün banlısın
Valla abi etkinlik açmayıp sadece roll etkinlik takip eden adamlara ayarım awHanfi 2 3 kisi 333 kisi var
Umutks41 en az 50 kere banlandi dayi ama en çok onu sever baskanBen bile banlandiydim la bu 2. Hesap bende burda banlanmiycak adam yok diye dusunuyorum
Bro bisey sormak isterim musade varmi2 gün banlısın
Aynen motor oldu o 😁Umutks41 en az 50 kere banlandi dayi ama en çok onu sever baskan