- 88,663
- 30,919
- 113
Temızlık ıyıdır harıkasınız modlar 👏
Yönetıme bildirdik dayı bunun gibi 3-4 tane daha varGardiyan geldi
Beni de bildirdin mi abi ?Yönetıme bildirdik dayı bunun gibi 3-4 tane daha var
Komple ban yeseler keşke 50 kelime edıyolarsa 49u para
La senin gibi adamdanda para istemek mermiye kafa atmak ile ayni sey he.ben 5 yildir cesaret edemedim 😁😁Yönetıme bildirdik dayı bunun gibi 3-4 tane daha var
Komple ban yeseler keşke 50 kelime edıyolarsa 49u para
Pasaport vize hazır mı abi hani dazlak tokatlayacaktikBeni de bildirdin mi abi ?
Roll aynı seymı dost para ıstemıyorum ben@Pikaçuu dun roll diyordun sira diyordun hatirlat diyordun
15 Şubat'a kadar bekliyorum sonuç gelsin bakalımPasaport vize hazır mı abi hani dazlak tokatlayacaktik
Yok sen iyi adamsınBeni de bildirdin mi abi ?
Bunlar bıde hem dm hem konularda ısteyenler 2 gunden zıyade forumdan atılmalılar@Pikaçuu dun roll diyordun sira diyordun hatirlat diyordun
15 Şubat demisken 14 Şubat geliyor yandık15 Şubat'a kadar bekliyorum sonuç gelsin bakalım![]()
Seni @Werderbremen e havale edıyorumLa senin gibi adamdanda para istemek mermiye kafa atmak ile ayni sey he.ben 5 yildir cesaret edemedim 😁😁
Sesli guldum valla reco.ben ne diyom sen ne diyon la.sen bana dun demedinmi abi yarin roll yaptircak bana hatirlat dedin ben onu hatirlatiyorim sen hangi kanaldasin.hem hatirlat diyon bide firca kayiyonRoll aynı seymı dost para ıstemıyorum ben
Ajsjsjdjdjjd kafam suan en sonkı konuda ondan boyle olduSesli guldum valla reco.ben ne diyom sen ne diyon la.sen bana dun demedinmi abi yarin roll yaptircak bana hatirlat dedin ben onu hatirlatiyorim sen hangi kanaldasin.hem hatirlat diyon bide firca kayiyon
Onun eski nick ne bro.hic taniďik gelmiyor.belki konusmadigim biridir.forumda husumetli oldugum bikac kisi var 😁Seni @Werderbremen e havale edıyorum
Sanada eywCümleten hayırlı geceler Allah rahatlık versin dostlar![]()
Bidaha hatirlat dersin sen bana o zmaan grsrz 😁Ajsjsjdjdjjd kafam suan en sonkı konuda ondan boyle oldu![]()
Profılınde kopya var anlarsınOnun eski nick ne bro.hic taniďik gelmiyor.belki konusmadigim biridir.forumda husumetli oldugum bikac kisi var 😁
Allah razı olsunYok sen iyi adamsın