- 32,571
- 30,828
- 113
Santa anamız yamuk yapmazsa güzel olur kardeşim bol şansRol mol bizi bozar böyle 2 li saldık gitti gelirse gelir terim
Ekli dosyayı görüntüle 729722
Santa anamız yamuk yapmazsa güzel olur kardeşim bol şansRol mol bizi bozar böyle 2 li saldık gitti gelirse gelir terim
Valla işte burda en son dogum gunu bonuslarini kullandim daha da 1 siteye girmedim numarami bile degistim artik sms gelmio sen dusunPeki oynuyor musun hiç yoksa oynamayı da mı bıraktın
Bol şans kardoHedefi 2 adım tutup dağıtmaya calıscaz 10kişiye @NoEscapE dosta teşekkürler
Futbol iyidirNBA da 10 oynadıysak 8 i geldi burda NBA cı diye geçirenleri tek elle tokatlarım kardeşim
Bol şansRol mol bizi bozar böyle 2 li saldık gitti gelirse gelir terim
3 GÜN KONUDAN YASAKLANDINBoynuma dola abi
Bol şansRol mol bizi bozar böyle 2 li saldık gitti gelirse gelir terim
Kupon bence başarılı enişteNBA da 10 oynadıysak 8 i geldi burda NBA cı diye geçirenleri tek elle tokatlarım kardeşim
Çok iyi yapmışsın. Mental olarak faydası oldu mu peki ne bilim kafa berraklığı var mıValla işte burda en son dogum gunu bonuslarini kullandim daha da 1 siteye girmedim numarami bile degistim artik sms gelmio sen dusun
Bol şanslar dost 🙏Hedefi 2 adım tutup dağıtmaya calıscaz 10kişiye @NoEscapE dosta teşekkürler
Dk 20ye kadsr atmalı santaSanta anamız yamuk yapmazsa güzel olur kardeşim bol şans
Yemin ediyorum gıram sitresim yok ve en önemlisi yalan yok biliyomusun hani paranin nereye gittiği filan belli herkesle aram iyi piskolojik olarak çok iyi ya evle filan hic kavga yok öyle serbest rahatim kiÇok iyi yapmışsın. Mental olarak faydası oldu mu peki ne bilim kafa berraklığı var mı
Diğeri kesin galiba saloDk 20ye kadsr atmalı santa