- 12,838
- 3,463
- 113
Ne güldüm enişte be kardoEniste kupon geldiki bı kasa daha at ama 100 TL at kaybettik diyelim kapatalım konuyu 🤣🤣
Ne güldüm enişte be kardoEniste kupon geldiki bı kasa daha at ama 100 TL at kaybettik diyelim kapatalım konuyu 🤣🤣
Birazdan akar gollerErken oynamamızın bi anlamı kalmadı goller erken gelmedi
19 -15 dk lar enisteErken oynamamızın bi anlamı kalmadı goller erken gelmedi
Miktarı keseriz enişte bizi bilen bilir deriz sonraEniste kupon geldimi bı kasa daha at ama 100 TL at kaybettik diyelim kapatalım konuyu 🤣🤣
Aynen basılan miktarıda kırpsın oda won olursa adımı 3 e cıkarsın temiz işEniste kupon geldimi bı kasa daha at ama 100 TL at kaybettik diyelim kapatalım konuyu 🤣🤣
Bol sans erhanimHedefi 2 adım tutup dağıtmaya calıscaz 10kişiye @NoEscapE dosta teşekkürler
Helal olsun eniste onların fare kovaladığı kadar bizim kedi ziplatmisligimiz var heMiktarı keseriz enişte bizi bilen bilir deriz sonra
Kurudu maçlar dayı gol yokBol sans erhanim
Bu dostumuz öyle öyle ev aldı 🤣Aynen basılan miktarıda kırpsın oda won olursa adımı 3 e cıkarsın temiz iş
Geliyor gollerKurudu maçlar dayı gol yok
Tam tersı oynasan adam bası 5 k vardı 😀😀Kurudu maçlar dayı gol yok
Bilemezsin metinim kasa güzel kasa da gündüz vakti değil mecbur salladık olanlara maç yok doğru düzgün NBA dan da kimse anlamıyor herkes Prof sanıyo kendini NBA ya da girmedikTam tersı oynasan adam bası 5 k vardı 😀😀