- 90,714
- 100,283
- 113
Sadece kayıp bonusu kuponunda burda olanlar bir beğensin arkadaşlar
Sağlık olsun zaten takip falan edemedim. Kesesine bereket daim olsun bol şanslar herkeseAdaya veda ettın
Kendine bir tango alırsın dost ödülleDm atmadan ödülüm geldi. Teşekkürler @Enişte
@mutlupanda1905 hayırdır?Sadece kayıp bonusu kuponunda burda olanlar bir beğensin arkadaşlar
Reıs sen bak sayfadan herkes begenır boleSadece kayıp bonusu kuponunda burda olanlar bir beğensin arkadaşlar
Aylavyuuuuu inişteeeeeKendine bir tango alırsın dost ödülle
Bende onu yazacaktım ayıp yav@mutlupanda1905 hayırdır?
Ben biliyorum olmayanı çıkarmam zaten terim vardı da oda uyudu heralde 31 çekerkenReıs sen bak sayfadan herkes begenır bole
Ulan haykırdım enişteee😂Ben biliyorum olmayanı çıkarmam zaten terim vardı da oda uyudu heralde 31 çekerken
Boşalarak elendı 😀Ben biliyorum olmayanı çıkarmam zaten terim vardı da oda uyudu heralde 31 çekerken
Adamın canını çektirdin enişte sende aklına niye düşürdünBen biliyorum olmayanı çıkarmam zaten terim vardı da oda uyudu heralde 31 çekerken
Cenabet uyuyan bizden değildir eniste çıkardık rahmani listeden foncuyuBen biliyorum olmayanı çıkarmam zaten terim vardı da oda uyudu heralde 31 çekerken
Aynen enişte bunlar vardı@ferdikadıoğlu
@Ortaköy
@Salobalo12
@Fterim1905
@Saulalvarez
@Metings1905
@Malatyali44
@Novasky 2 kere takip etti sonuna kadar takip etti
@Novasky listeci
Kayipdan sonra olanlar
Ben golleri değil kırmızı kartları takip ettim üstat. Kırmızı Meksikada gol işaretiymiş@ferdikadıoğlu
@Ortaköy
@Salobalo12
@Fterim1905
@Saulalvarez
@Metings1905
@Malatyali44
@Novasky 2 kere takip etti sonuna kadar takip etti
@Novasky listeci
Kayipdan sonra olanlar
Yazdım adama artık teke kaldığında 3k kimse kimseye kasa vermiyor metinim 3k yı bırak 3 senedir tanıdığın adam 50 lira lazım de geber aq diyo@Enişte escape almaz belkı kayıp bonusu olduğu ıcın 😀😀
@tango35 çok tantana yapiyon sabah sabah pokerde moladasin galiba 🤣Ulan haykırdım enişteee😂
Takılıyorum adam guzellıgnı yapmıs önce ona atYazdım adama artık teke kaldığında 3k kimse kimseye kasa vermiyor metinim 3k yı bırak 3 senedir tanıdığın adam 50 lira lazım de geber aq diyo