Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Enişte / Kasa 3 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,179
3,436
113

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Yok be uyku tutmadı Novabank😂 bu ara pokeri penguene saldım @UnLnvited ellerine dolarları veriyor masaların. Sesi soluğu yok bak dolar kazanıyorrrrrr bu ara 😂
Penquen parayı alınca değişti tangocum okadar destek verdik al novacim kendine bı viski alırsın demedi cevap dahi vermedi bizim ona yaptığımız kıyağı baba oğluna yapmaz sıkıntı yok daha çok kazansın

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,179
3,436
113
Penquen parayı alınca değişti tangocum okadar destek verdik al novacim kendine bı viski alırsın demedi cevap dahi vermedi bizim ona yaptığımız kıyağı baba oğluna yapmaz sıkıntı yok daha çok kazansın
Kanka poker cash masalarda kayıp çok olunca insan psikolojisi de çok değişik oluyor. Akıl hep kayıpta olunca bazen cevap vermedi değil de akıl direk poker cash masalara gidiyor öyle olunca unutuyor ama sizin aranızdaki kıyaklar ayrı orası sizin aranızda.. Valla ben bile 3 kez ödül aldım ödül aldığım gibi cashte buldum kendimi hepsini verdim turnuva nakitlerinin😂 Az kendine bi gelsin kazansın inşallah vermeden gelir gerekeni yapar pinguin

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Kanka poker cash masalarda kayıp çok olunca insan psikolojisi de çok değişik oluyor. Akıl hep kayıpta olunca bazen cevap vermedi değil de akıl direk poker cash masalara gidiyor öyle olunca unutuyor ama sizin aranızdaki kıyaklar ayrı orası sizin aranızda.. Valla ben bile 3 kez ödül aldım ödül aldığım gibi cashte buldum kendimi hepsini verdim turnuva nakitlerinin😂 Az kendine bi gelsin kazansın inşallah vermeden gelir gerekeni yapar pinguin
Öyle öyle tangocum sıkıntı yok birdakine deniz aslanlarina atarım onu 🤣

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,714
100,284
113
Kayıpla kendi oynuyor herkes onu da bilelim kuponu atmasam 10k cepteydi kayıp normalden fazla diye paylaştım zaten normalde yerdim onu rulette

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...