- 80,979
- 54,137
- 113
Benimde mesajlara gülüyor herhalde birden 20k atacakBak abuzerime dün çekmiş 18 k abim 3 k attım dedi kardeşlerin kardeşi be pipisini konya yesin
Benimde mesajlara gülüyor herhalde birden 20k atacakBak abuzerime dün çekmiş 18 k abim 3 k attım dedi kardeşlerin kardeşi be pipisini konya yesin
Tek gole iki maç da@APARKAT roll yapalım diye attı 30 lira sağolsun var olsun
Böyle vurduk 2 li gelirse 2 adım daha yaparız
Ekli dosyayı görüntüle 532442
Ben de takiplicem takip eden üyelere dahilim bilginiz olsun ödülden ne düşüyorsa talibimCampell la aparkat halaoğlu heralde
Dün diyorum betplayde 5 bin çıkmış sana biletten
Ciddi misin diyor bakayım sorayım desteğe diyor
Bakıyorum 1 gün önce Betplay in cekılısı canlı izledim yazmış konuda
Kafa kafaya vurmak lazım 2 sini enişte
Gelen şans parasiyla tek 100luk spin atican ha sende çözdün işiBen de takiplicem takip eden üyelere dahilim bilginiz olsun ödülden ne düşüyorsa talibim
Novacigim 29k lazim var mi faizli falanAtin olum birer gol 500 alalım
Üç saat uğraşıyorum 25 kâr veriyor yolda yere bakarak yürüsem onu bulurum zaten uğraşamam dedimGelen şans parasiyla tek 100luk spin atican ha sende çözdün işi
Kaç aylıkNovacigim 29k lazim var mi faizli falan![]()
Slot ben ve eniste haric herkese verdi galiba bide novada da prenses fetişi var tabiÜç saat uğraşıyorum 25 kâr veriyor yolda yere bakarak yürüsem onu bulurum zaten uğraşamam dedim
Bol sans erhanim@APARKAT roll yapalım diye attı 30 lira sağolsun var olsun
Böyle vurduk 2 li gelirse 2 adım daha yaparız
Ekli dosyayı görüntüle 532442
3 4 ayKaç aylık
Allah çarpsın belki 10 bin el diyorum bak 10 bin demiyorum bu dedede en fazla 20carpan attigini gördümSlot ben ve eniste haric herkese verdi galiba bide novada da prenses fetişi var tabi
Iban mi atalim dost ne atiyoz snaaSuwhatttttt
Bro roll icin para gonderirken yanlislikla 1 tane sifiri fazlami yazdin acaba?Bol şanslar