- 90,576
- 100,119
- 113
Maalesef recebim sen yokken çok bozdu savaş kocam askerde deyip kndırıyo mılletı özellerdenUlan enişte kömürcü doğrumu laaaa
Maalesef recebim sen yokken çok bozdu savaş kocam askerde deyip kndırıyo mılletı özellerdenUlan enişte kömürcü doğrumu laaaa
Yok yav eniştenin uydurmaları merve ablama fake diyorHacı abi sen miydin o ya
Hshdhdjdjdjd helal olsun babayaMaalesef recebim sen yokken çok bozdu savaş kocam askerde deyip kndırıyo mılletı özellerden
Bigün biri malafati çıkarır atar dm den enişte uyar savasimizi 😆😆Maalesef recebim sen yokken çok bozdu savaş kocam askerde deyip kndırıyo mılletı özellerden
Valla yasıda genç ağaç yaşken egılır enişte bol şansBigün biri malafati çıkarır atar dm den enişte uyar savasimizi 😆😆
Bana kızgın savaşım heralde beğenmiyor alintilamiyor bilmiyor ki salı konyadayimValla yasıda genç ağaç yaşken egılır enişte bol şans
Görmeyen bu kadar emin olmaz abuzerimKız diyorum gercek diyorum hâlâ malafattir mulafattir diyonuz ayıp yani kıza
Foto atsın picakci deli gibi inanirizKız diyorum gercek diyorum hâlâ malafattir mulafattir diyonuz ayıp yani kıza
Bugün kız hesabı açan yarın ince sigara da içer enişteFoto atsın picakci deli gibi inaniriz
İçer enişte girmiyelim böyle konulara bu saatlerde ben kaçar 😆😆Bugün kız hesabı açan yarın ince sigara da içer enişte
Yarın Bursa’da delikli ince sigara alan görürsen bi sor bakalım enişte adı Abuzer miİçer enişte girmiyelim böyle konulara bu saatlerde ben kaçar 😆😆
Bilmem artık Abuzer 20 dk oldu sen gelelı biri gider biri gelirEn son 20 dk önce mesajdaymış muhabbet koyu geçti heralde kimle konuştuysa bol şans enişte
5 yolda İsmail ablamiz var ona soralım bakalım o nedicekYarın Bursa’da delikli ince sigara alan görürsen bi sor bakalım enişte adı Abuzer mi
Helal olsun enişte İsmail hatun mu5 yolda İsmail ablamiz var ona soralım bakalım o nedicek
Başıma bela ettin diyen sensin enişte tatlı bela heralde bol şansBilmem artık Abuzer 20 dk oldu sen gelelı biri gider biri gelir
Abın karının kokusunu 22km den alır AbuzerBaşıma bela ettin diyen sensin enişte tatlı bela heralde bol şans