- 42,774
- 44,004
- 113
gün sonu freespini dedeye girdik 72 lira verdi üçlü yaptık 450 verıyor yıne teke gidecek aw ya olm yeter lan
Eniste o şike işte tam 0 i görenin aklina alt gelir direkt sonradan da costu zaten ibnlerrÇok kötü maçlar ama yine sallayarak kazandık yav dedim ki Arjantin ilk çeyrek 45 gelmıs burda patlar heralde onlarda 7 dk da 22 attı ne güzel dk 7 de 0 dı
Ben 9 dk kala aldım be 2 dk boş geçti sevindikEniste o şike işte tam 0 i görenin aklina alt gelir direkt sonradan da costu zaten ibnlerr
Biliyom seni kastetmedim eniste ama boyle cok mac gordum 3 dk 4 dk bos sonra per basi baremini bile geciyorlarBen 9 dk kala aldım be 2 dk boş geçti sevindik
Bu Şili’de gidici neyse kayıpla döneriz belki rulette 400 civarı kayıp olacakBiliyom seni kastetmedim eniste ama boyle cok mac gordum 3 dk 4 dk bos sonra per basi baremini bile geciyorlar
Vur gel enısteBu Şili’de gidici neyse kayıpla döneriz belki rulette 400 civarı kayıp olacak
Bol sans enisteBu Şili’de gidici neyse kayıpla döneriz belki rulette 400 civarı kayıp olacak
Hangi site gün sonu freespin i 450 ödeyecek sitegün sonu freespini dedeye girdik 72 lira verdi üçlü yaptık 450 verıyor yıne teke gidecek aw ya olm yeter lan
Iyi geceler dost sana rulette başarılarBu Şili’de gidici neyse kayıpla döneriz belki rulette 400 civarı kayıp olacak
Yok dayı istemiyor bizi para2.çeyreği nasıl ağır alt yaptılar gordun mu enişte
Kaybettik abi maalesefBol şans bizde sıfır sen kazan hadi dostum
BosverKaybettik abi maalesef