- 90,502
- 100,079
- 113
Bize bir faydası yok mahocum şuanlıkGelir inşallah dost
helsinki dışında güzel düşüyor İhtiyarHarika bir kupon dost @Shellac kacırmaman lazım
İlk yarıdan gelir dost Romanya takımları bu sene atıyorhelsinki dışında güzel düşüyor İhtiyar
onu beğenmedim diğer 2 maçın yanına bende 2 maç ekliyim basalımİlk yarıdan gelir dost Romanya takımları bu sene atıyor
Bol şans kankiBöyle kuponları ücretli paylaşırım da bugün içimden geldi herkese bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 385665
Tamam dost kuponumuzu bekleme de paylaşır mısın bol şansonu beğenmedim diğer 2 maçın yanına bende 2 maç ekliyim basalım
Bazen İhtiyarı kıramıyorum dostBol şans kanki
Dostumuz @Shellac ile kuponun tersini oynadık hakeden kazansın
Ters totem yapıyorum ki tutsun erhanim kazansın: )))Bazen İhtiyarı kıramıyorum dost
Bence de harika bir kupon İhtiyarHarika bir kupon dost @Shellac kacırmaman lazım

Tebrikler dost şansımız bol olsunBence de harika bir kupon İhtiyar
Gelmeme durumu yok
Fener içimden geldi sadece onu ekledim
Ekli dosyayı görüntüle 385679
Çok tantana yapıyon dost yalnız yiye yiye göbek çıkartmaya başladın haberin geliyorHaramı double harama ceviremeyecek bi kupon dost
Bol şansBöyle kuponları ücretli paylaşırım da bugün içimden geldi herkese bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 385665
Konunun adı tahmın dost paralı adam rol acar parasız adam tahmın de bulunurBol şans
Paran var diye bıliyorumKonunun adı tahmın dost paralı adam rol acar parasız adam tahmın de bulunur
Biz uykudan uyanana kadar papara 100 lirayı parçalamış dost 100 lira öyle bi para artıkParan var diye bıliyorum![]()