- 90,576
- 100,119
- 113
Şans yanında olsun reisPromosyon kodlarına kaldık bizde böyle kazanırız yapacak bir şey yok bol şans 🤞Ekli dosyayı görüntüle 521010
bol sansPromosyon kodlarına kaldık bizde böyle kazanırız yapacak bir şey yok bol şans 🤞Ekli dosyayı görüntüle 521010
🤣 🧐 İyi ki 24 saat değil yoksa ne yapardım reis1hour bize anca yeter reis
Eniste 10 oran yetiyodu fazladan 2 3 oran varPromosyon kodlarına kaldık bizde böyle kazanırız yapacak bir şey yok bol şans 🤞Ekli dosyayı görüntüle 521010
Hediyemiz olsun siteye suvatımEniste 10 oran yetiyodu fazladan 2 3 oran varbol sans
Bende tek tek gidiyom 2. Adimdayiz bakalimHediyemiz olsun siteye suvatım
selam sbah yok gene bu 2Bende tek tek gidiyom 2. Adimdayiz bakalim![]()
Bunu çekmemiz lazım perişan haldeyiz dostBende tek tek gidiyom 2. Adimdayiz bakalim![]()
Ayni şekil vallaBunu çekmemiz lazım perişan haldeyiz dost
Bol şanslarPromosyon kodlarına kaldık bizde böyle kazanırız yapacak bir şey yok bol şans 🤞Ekli dosyayı görüntüle 521010
Hani nerdesin joecigim ayrica sen niye vermiyonselam sbah yok gene bu 2
Bol şans eniştePromosyon kodlarına kaldık bizde böyle kazanırız yapacak bir şey yok bol şans 🤞Ekli dosyayı görüntüle 521010
bilader emoji atarak veriyoruz sen iyice bulanık görmee başladın enişte hakkından gelsin seninHani nerdesin joecigim ayrica sen niye vermiyon
Dogru meshur kizdim emojileribilader emoji atarak veriyoruz sen iyice bulanık görmee başladın enişte hakkından gelsin senin