Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Enteresan Rüyalar

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,956
28,135
113
2020 temmuzda tanıştık:) gününü bilmiyorum enteresan bir durum yenisiyle de temmuzda tanısması
tesadüf mü dicem de 12/1 ihtimal
bi gönderme yapmış olabilir
yıllar geçti ilk manitası bendim diye biliyorum sonra dağıttı kendini
pardon 2020 olmayabilir 19 da olabilri tam hatirlamiyorum yılı cok gecti ustunden kac kız gecti yine döndük dolaştık geriye döndük

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,737
17,762
113
Adam 2 dk ciddi konuşacaktı tam damardan girdi sıctık batırdık
Aşk ile dikilen dikiş kıyamete kadar sökülmez imiş diye boşuna söylenmiş Eniştem. Ya da biz aşkı farkli anlamışız. Aşk bir kere yaşanır. 50 kere aşık olunmaz. Farklı tabirdir o. Hoşlanma vs.

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,740
24,720
113
Kimse kimseyi bırakmaz. 33 yaşımdayım. 8 defa aşık oldum. Her aşık olduğumda bir öncekini sevmemişim bir daha kimseyi bu kadar sevemem dedim. Taki eşimi bulana kadar. Ha şöyle de bir şey diyeyim evledikten bir zmn sonra birazda hayat telaşesi başladıktan sonra, o fırtınalı aşk da gidiyor yerine sevgiye bırakıyor. Aşkta huzur yoktur, huzur sevgidedir. Yani daha çok aşık olacak, çok terkedecek ve terkedileceksin. Rabbim helal bir insan ve helal bir yuva nasip etsin diyip kapatıyorum konuyu
Yav ben duygusal bi adamım herhalde evlilik falan görünce duygulandım gözlerim doldu hayat duygusal insanlar için de cehennem olmuş

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Aşk ile dikilen dikiş kıyamete kadar sökülmez imiş diye boşuna söylenmiş Eniştem. Ya da biz aşkı farkli anlamışız. Aşk bir kere yaşanır. 50 kere aşık olunmaz. Farklı tabirdir o. Hoşlanma vs.
Biz aşkı ancak meleklerden çalarız biz kumarbazız hocam her türlü hırsızlık sahtekarlık var bizde

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,706
8,744
113
Bende kasa ne zaman patlasa eskilere gidiyor kafam. Bu ve buna benzer şeyler yaşadım. Ayrılıktan sonraki 3-4 ay içersinde bir baskasiyla olabiliyor evleniyor. Ama para oldumu masaja giderken aklıma gelmiyor pompa arvaladze yaparken aklıma gelmiyor. Öle de bı puştuz. 😆

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
Yav ben duygusal bi adamım herhalde evlilik falan görünce duygulandım gözlerim doldu hayat duygusal insanlar için de cehennem olmuş
Britanya asıllı büyük dedem hep derdi, duygusallık zayıflıktır evlat, duygusal olma, ama ben; kanadı kırık bir kuştur yüreğim uçtu kondu ellerine...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,740
24,720
113
Britanya asıllı büyük dedem hep derdi, duygusallık zayıflıktır evlat, duygusal olma, ama ben; kanadı kırık bir kuştur yüreğim uçtu kondu ellerine...
İnsan yaşayabileceği sakin hayatı elinin tersiyle itip ota boka sardığı mutlu yuvasını yıkıp gidince duyguSuz adam bile gözleri dolar oldu evliliğinin kıymetini bilmelisin iş bitip evler dağılınca erkek adam bile dağılıyor kardeşim

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
İnsan yaşayabileceği sakin hayatı elinin tersiyle itip ota boka sardığı mutlu yuvasını yıkıp gidince duyguSuz adam bile gözleri dolar oldu evliliğinin kıymetini bilmelisin iş bitip evler dağılınca erkek adam bile dağılıyor kardeşim
O kadar doğru dedin ki mutlu bir evlilik Dünya da ki en büyük nimettir. Hoyratça harcıyoruz,

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Tahirde hızlı kaçıncı evlilikti tahir senin
Oda manitacılık sevmiyor evleniyor boşuyor beğenmezse nafaka ödeyecek diye kumar batağına düştü

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Dün ben de rüya gördüm gerçekten düşman başına. Fazla gerçekçi olan rüyalar insanı çok etkiliyo

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,740
24,720
113
Tahirde hızlı kaçıncı evlilikti tahir senin
Oda manitacılık sevmiyor evleniyor boşuyor beğenmezse nafaka ödeyecek diye kumar batağına düştü
2 kere aşık oldum 1 kere evlendim hayatımın en güzel 3 senesini yaşadım 4 senedir de hiçbir kadınla bağlantım yok içimden gelmiyor