- 23,890
- 24,858
- 113
Yok yerden ısıtma var yalinayak geziyorum hahdhsBırak şimdi evin içinde pandufla mı geziyorsun doğru söyle
Yok yerden ısıtma var yalinayak geziyorum hahdhsBırak şimdi evin içinde pandufla mı geziyorsun doğru söyle
adamların adını ben dolandırıcıya çıkardım gidip ben yatırım yapıyorum puahahahAga o site ödemiyor da sen bilirsin yinede
olur mu öyle tüm detayları paylaşıp 2000 liramla hava atmam lazımBu kadar deteyla neden bizi boğdun, direk yarın bakalım desen de olurdu kardeşim
Bana mülayim gibisi lazım kötürüm ü iyilestiriyordu o çakma hoca bizi delirtir iyiceSenin nefeslenmen lazım kardeşim. @Malatyali44 hocam ilgilenir
Dolandirilmalara doyamadin valla kardeşim Helalin varadamların adını ben dolandırıcıya çıkardım gidip ben yatırım yapıyorum puahahah
Bu adam şarkılarını bi adama yazıyor yinede sen bilirsinCem Adrian - Kül
Bu saatte iyi gider
Peh bunun ekonomidende haberi yok. 2k ya hava kalmadıolur mu öyle tüm detayları paylaşıp 2000 liramla hava atmam lazım
İrkildim valla, bu detayı bilmeseydim keşkeBu adam şarkılarını bi adama yazıyor yinede sen bilirsin
Ben tanıştım bundan 5-6 sene önce. Gerçekten inanılmaz bi insan. Cinsel tercihi beni hiç ilgilendirmez ama mükemmel bi sohbet ettik 3-5 dakikaBu adam şarkılarını bi adama yazıyor yinede sen bilirsin
Bilmiyo muydun o balamayı karılar hasta onaİrkildim valla, bu detayı bilmeseydim keşke
Yok gözlerimizi kapatıp şarkılarını dinliyoruz sadeceBilmiyo muydun o balamayı karılar hasta ona
acil 2 basket yaz futbolda olurPeh bunun ekonomidende haberi yok. 2k ya hava kalmadı
Sen her ihtimale karşı gözleri kapatmaYok gözlerimizi kapatıp şarkılarını dinliyoruz sadece
Orası öyle tabii ki dini cinsel tercihi herkesin sadece kendini bağlarBen tanıştım bundan 5-6 sene önce. Gerçekten inanılmaz bi insan. Cinsel tercihi beni hiç ilgilendirmez ama mükemmel bi sohbet ettik 3-5 dakika
Hemenacil 2 basket yaz futbolda olur
Klibinde 31 çeken adam var bunun hshshsaİrkildim valla, bu detayı bilmeseydim keşke
Pandemi öncesi herşey güzel gidiyordu son 5 senede herşeyimi kaybettim sevdiğim bir kız vardı onuda kaybettim kendimi Allah'a havale ediyorumselam beyler ayrılalı 6 sene oldu gerçekten sevdiğim ilk kızdı aynı okulda okuduk her günüm onla geçerdi ondan sonra gelenler asla onun yerini tutmadı kendimi kandırdım hep maalesef
son 1 aydır devamlı nedensiz şekilde aklıma geliyor bende anlamadım onunla alakalı bir durumda yok ortada, evini falan biliyorum taşınmadıysa ama gidecek yüzüm yok
uyuyordum yine rüyama geldi 1 haftadır enteresan rüyalar görüyorum bunla alakalı hep geçmişte olanlarla ilgili
yazacaktım ama sosyal medya hesaplarının tamamını kapatmış sanırım hiçbirini bulamadım engellemiş mi diye baktım hesaplar kapalı
numarasını da değiştirdi kaç sene önce belki 5 senedir hiç görmedim
muhtemelen taşınmıştır yine de bir şekilde bulurum da nasıl olacak böyle normal mi her gün rüyama geliyor normal rüyada değil hep enteresan olaylar yeminle kafayı yedim iyice
Kim neyini kaybetmedi ki bu uğurdaPandemi öncesi herşey güzel gidiyordu son 5 senede herşeyimi kaybettim sevdiğim bir kız vardı onuda kaybettim kendimi Allah'a havale ediyorum
Sa beyler niye bilmiyorum mesajlara göz attım bi herkesinacil 2 basket yaz futbolda olur