- 7,711
- 8,746
- 113
Tavuk harici onay alırdı enişteBu saatten sonra kılmış tüymüş eşekmiş tavukmus farkeder mi kardeşim sen daha iyi bilirsin
Tavuk harici onay alırdı enişteBu saatten sonra kılmış tüymüş eşekmiş tavukmus farkeder mi kardeşim sen daha iyi bilirsin
barem 61 deDurmazlarsa oluru var
Ok o zaman kutlama.yok kalsın aman
yüzsüzmüşüz öyle dedi seneler önce
yüzsüz olmayanlar kutlasın bayramını
Adam damacanaya kayıyor tavuk deyip ayrımcılık yapıyorsun aq başkan görse 3 gün banlar ırkcıTavuk harici onay alırdı enişte
Gaddarim tam yorumcu olacak adamsın. Ömer Üründül yanında halt etmiş.Durmazlarsa oluru var
Top Yuvarlak çemberin içinden geçerse sayı olur kardeşim, ne var ki bundaGaddarim tam yorumcu olacak adamsın. Ömer Üründül yanında halt etmiş.
biz herkes için en iyisini yapmaya çalıştık her zamanOk o zaman kutlama.
Hayatta yaptığın birşey için mi yoksa yapmadığın birşey için mi pişmanlık duyacaksın ona sen karar ver..
alt molası diye birşey yok kardeşimbarem 61 de
alt molası alındı yalnız
@kansızbiz herkes için en iyisini yapmaya çalıştık her zaman
hakkını vermediğimiz olmadı
her yönden destek çıktığımız insanlar oldu geçmişte
çoğundan kazığı yedik
yapıp pişman olmaktansa içimde kalsın
Manası çok derin biz her gece çıkarmadan 5sayı atıyoruz demek ki 4.5 üst yaz banaTop Yuvarlak çemberin içinden geçerse sayı olur kardeşim, ne var ki bunda
Karşı tarafa sorsan muhtemelen o da aynısını der. O yüzden yap da içinde kalmasın derim ben.biz herkes için en iyisini yapmaya çalıştık her zaman
hakkını vermediğimiz olmadı
her yönden destek çıktığımız insanlar oldu geçmişte
çoğundan kazığı yedik
yapıp pişman olmaktansa içimde kalsın
O zaman neden hala rüyalarına giriyor?3 senelik ilişkiyi bitirme planları ele alınırdı eskiden olsa
bu saatten sonra bitse ne olur zaten kullanan kullanmış
bize bozuk saat değil çalışan saat lazım
Sanki var gibi ama neysealt molası diye birşey yok kardeşim
Sakin4 dakikada 30 sayı helal olsun 8 dakikada bi 30 daha gelsin
alt molasını bırak don yırtma molası bile varalt molası diye birşey yok kardeşim
yok dostum benim tempo düşüyor ondan siz onu alt molası sanıyorsunuzSanki var gibi ama neyse
Ahaha tamam hocam 🙂yok dostum benim tempo düşüyor ondan siz onu alt molası sanıyorsunuz![]()
Dur ya tutarken bozma 😂alt molasını bırak don yırtma molası bile var
adamlar birbirlerini dövüyor mola sonrası
faulden maç oynanmıyor
gecen bir maça oynadım 1 dakikada 9 faul yapıldı 15 sayı serbest atıstan geldi
halbuki fark 15 sayıydı
her türlü dümen var bu baskette