Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Enteresan Rüyalar

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
benim için kuponun yatıp yatmamasının önemi yok ki paraya ihtiyacım yok çünkü ailemin durumu iyi maddi yönden problemim yok ancak kumar krizi geçirip son paraya kadar kaybetmekte bazen üzüyor insanı
Umarım gönlünden geçen gibi olur dost. Herkes senin kadar şanslı/şanssız değil bunu unutma

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
3te 0 atmış nerdn bulaştık buna ya

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,004
28,190
113
diawaranın 1 uclugunu alsak ilk yarıdan wonlucakmışız

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,004
28,190
113
anunoby yine kaçırdı üçlük 1/5 attı lavuk hala kaçırıyor

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,840
27,040
113
Yazık tuğla atacağı tuttu bugun 1/6 istese atamazdı, kısmet değilmiş

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,004
28,190
113
bu vbetin çarkta 18 spin mi ne bırıkmıs onu cevırdım bu spinlerin tamamını çevırcem cıkanın cevrım cekım sınırı flan yoktu dımı

Ekli dosyalar

• 79.8 KB Görüntüleme: 12

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,004
28,190
113
2 liradan 1550 spin yerine 2 tane 1550 bet spin eklesenize

Moderatör tarafında düzenlendi:

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,591
1,479
113
selam beyler ayrılalı 6 sene oldu gerçekten sevdiğim ilk kızdı aynı okulda okuduk her günüm onla geçerdi ondan sonra gelenler asla onun yerini tutmadı kendimi kandırdım hep maalesef
son 1 aydır devamlı nedensiz şekilde aklıma geliyor bende anlamadım onunla alakalı bir durumda yok ortada, evini falan biliyorum taşınmadıysa ama gidecek yüzüm yok
uyuyordum yine rüyama geldi 1 haftadır enteresan rüyalar görüyorum bunla alakalı hep geçmişte olanlarla ilgili
yazacaktım ama sosyal medya hesaplarının tamamını kapatmış sanırım hiçbirini bulamadım engellemiş mi diye baktım hesaplar kapalı
numarasını da değiştirdi kaç sene önce belki 5 senedir hiç görmedim
muhtemelen taşınmıştır yine de bir şekilde bulurum da nasıl olacak böyle normal mi her gün rüyama geliyor normal rüyada değil hep enteresan olaylar yeminle kafayı yedim iyice
Bence onla mutlu olursun onla devam et bu hayatta rüya bile onla olmanı ıstıyo

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,337
612
113
selam beyler ayrılalı 6 sene oldu gerçekten sevdiğim ilk kızdı aynı okulda okuduk her günüm onla geçerdi ondan sonra gelenler asla onun yerini tutmadı kendimi kandırdım hep maalesef
son 1 aydır devamlı nedensiz şekilde aklıma geliyor bende anlamadım onunla alakalı bir durumda yok ortada, evini falan biliyorum taşınmadıysa ama gidecek yüzüm yok
uyuyordum yine rüyama geldi 1 haftadır enteresan rüyalar görüyorum bunla alakalı hep geçmişte olanlarla ilgili
yazacaktım ama sosyal medya hesaplarının tamamını kapatmış sanırım hiçbirini bulamadım engellemiş mi diye baktım hesaplar kapalı
numarasını da değiştirdi kaç sene önce belki 5 senedir hiç görmedim
muhtemelen taşınmıştır yine de bir şekilde bulurum da nasıl olacak böyle normal mi her gün rüyama geliyor normal rüyada değil hep enteresan olaylar yeminle kafayı yedim iyice
Duygular karsilikli yaşadığın bu olayi ben daha önce psikiyatri uzmanina söyledim Amerika'da master yapmis ünlü bir hoca bana şunu söyledi;Eger Sen Sürekli Ve Devamli olarak unutmadığın eşini sevgilini dusunuyorsan ruyalarina felan geliyorsa bilinç altı değil ayni anda oda seni dusunme ihtimali %80 dedi

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,004
28,190
113
Duygular karsilikli yaşadığın bu olayi ben daha önce psikiyatri uzmanina söyledim Amerika'da master yapmis ünlü bir hoca bana şunu söyledi;Eger Sen Sürekli Ve Devamli olarak unutmadığın eşini sevgilini dusunuyorsan ruyalarina felan geliyorsa bilinç altı değil ayni anda oda seni dusunme ihtimali %80 dedi
harbi mi diyosun la gerçek miymiş bu

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Mavilim mavişelim diyoruz şimdi de haydi bakalım